SCORE 8

Zeer tevreden. Hele snelle verzending.

SCORE 8

Vlotte levering. Tamelijk prijs-kwaliteit.

SCORE 8

goede prijs-kwaliteit verhouding snelle levering

SCORE 8

Bestelling snel en netjes afgehaneld

steeds mooie afhandeling

SCORE 10

Mijn ervaring is dat jullie een professioneel bedrijf zijn. Dat blijkt uit een overzichtelijke site, goede afhandeling van mijn bestellingen.Om iets te verbeteren zou er eerst iets verkeerd gegaan moeten zijn, niets dus. TOP!!

SCORE 8

Goed en betrouwbaar. De bestelling is snel en correct uitgevoerd.

Prima sevices

SCORE 8

Geen veranderingen, prima zo!!

Snel en de prijs goed

kan niet beter

SCORE 10

Tevreden klant! Geen verbetering nodig.

SCORE 8

ik ken uw bedrijf via internet. De bestelling is vlot verlopen. Ik ben zeker tevreden

SCORE 8

Goed te vinden op internet. Patronen goed verpakt; snel geleverd. Helaas staat geen inhoud op de verpakking (in ml), zodat vergelijking alleen uit ervaring mogelijk is.

SCORE 10

Zoals altijd snel en secuur geleverd!

Alles verloopt prima!

SCORE 8

Beste, Over de service van het bedrijf zelf zijn geen aanmerkingen. Dit verloopt zeer vlot en correct. Het courierbedrijf die de inkt aan huis levert daarentegen zijn wij niet tevreden over. Qua privacy van je huis en de bewoners die er wonen meer bepaald. Wij waren het moment van de levering niet thuis. Toen ik thuis kwam zag ik een pakje tussen de achterdeur en het vliegenraam zitten, dit met een stapel tuinstoelen tegen het vliegenraam. Dit wil dus zeggen dat ze via het tuinpoortje in mijn tuin zijn geweest. Zijn konden in mijn huis kijken. Mocht ik thuis zijn geweest en niet had opgedaan omdat ik niemand wou zien dit moment voorbeeld, zou ik me een bult geschrokken hebben. Ik vind dit zeker niet gepast en wil dit zeker niet op deze manier. Dit is privaat domein en dit wil ik ook zo houden! Liever dan een briefje in mijn bus, waar ik deze kan afhalen. Mvg., *** Beste mevrouw Demeyere, Goed om te vernemen dat u zeer tevreden bent over ons en onze service. Wij hebben u zojuist telefonisch gesproken over het voorval wat u beschrijft met de chauffeur van PostNL. Wij hebben de klacht ingediend bij PostNL en de chauffeur word aangesproken op deze manier van handelen. Met vriendelijke groet, Het Inkt.nl Team

SCORE 8

Bestelling is correct en snel afgehandeld. voldoende op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling

SCORE 10

Steeds een supersnelle service aan een correcte prijs. Cataloog en procedure van afhandeling zijn transparant en duidelijk. ik doe niet de moeite elders te kijken

SCORE 8

Overzichtelijke website. Snelle en correcte afhandeling

SCORE 10

Goede service, klant vriendelijk komen hun afspraken na, snelle levering en goede producten. TOPPIE

SCORE 10

Zeer tevreden en sneller bedient dan verwacht.

SCORE 8

Ik ben zeker tevreden hoe alles verlopen is

SCORE 10

Alles goed afgehandeld snelle levering toppie