SCORE 10

Goedkoop, supersnelle levering, keurig verpakt.... Oftewel gewoon supergoed....

SCORE 8

Snelle verzending en prima, voordelig product

SCORE 10

Goedkoop en Snelle levering. Helemaal TOP!!

goed ,ja.

SCORE 10

Super snelle en goede service.

SCORE 10

alles is in perfecte staat ontvangen . artikel is naar wens . levertijd is zoals aangegeven .

SCORE 8

naar volle tevredenheid snel in huis en keurig verpakt

SCORE 8

Het is een heel snel en keurig bezorgd. voor een mooie prijs.

snelle levering PRIMA

SCORE 10

Goede service en klantvriendelijk. Snelle afhandeling absoluut een aanrader.

SCORE 8

Bij een probleem met een cartridge ben ik heel goed geholpen met een passende oplossing.

SCORE 8

Ik heb bij U een paar inkt cartriges besteld, deze zijn snel en correct geleverd, hartelijk dank daarvoor. Voor dergelijke kleine bestellingen hoef ik naar ik hoop niet iedere keer een rapportcijfer te geven. Ik ben nog van de generatie dat je wat je doet doe je zo goed mogelijk, en als er eens wat fout gaat dan los je dat op eerste aanzegging zo goed mogelijk op of je leverd nieuw. Alle verder toegevoegde flauwekul is verspilde energie.

SCORE 8

Mijn ervaringen zijn prima. De producten zijn goed op de website te vinden en worden snel geleverd. Ook de statusmeldingen van de bestelling is zeer handig.

SCORE 10

snelle en correcte afhandeling van de bestelling

SCORE 8

Heel tevreden over de afhandeling en service

SCORE 8

Snelle levering. Uiteraard teverden. Alleen e.v.t. retourzendingen zou makkeler moeten zijn, dus gratis terugsturen en gratis opnieuw te ontvangen.

SCORE 8

november 2013 heb ik een inkt eigen merk HP zwartXL gekocht, zonder portokosten d.m.v grotere bestelling - die meteen niet werkt. Vervanging door Inkt was voorgesteld - maar kostentechnisch niet interessant. In feite moest ik nog 2x porto betalen voor een vervanging. Beter om een korting op volgende bestelling te geven. In feite heb ik zulke problemen bij elke bestelling gehad, soms 2x.

SCORE 10

Afhandeling is vlot en correct, eventuele vragen worden onmiddellijk beantwoord, ik ben zeer tevreden. Een groter assortiment fotopapier zou welkom zijn.

SCORE 10

goede producten, goedkoop en snelle levering

SCORE 10

snelle bezorging, prima inkt voor een superprijs

SCORE 8

Goede service, snelle verzending! Top!

SCORE 10

inkt.nl verzorgt de bestelling goed, zeer snel met het verzenden, dus ook snel in mijn bezit