Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

SCORE 8

Voor de 1e keer wat besteld. Bestelling was iets later als verwacht. dit kwam door de kwaliteit van een deel vd bestelling. Ik werd hierover gebeld en er werd een alternatief aangeboden. Toen was de bestelling er binnen een dag. Printer gaf keurige prints met toner van eigen huismerk. Kreeg alleen foutmelding. Hierover gebeld, kreeg een mail met mogelijke oplossing toegestuurd om eerst te proberen. Hierna was foutmelding verdwenen. Tot nu toe werken de nieuwe toners prima. Klantenservice kwam vriendelijk en professioneel over.

SCORE 10

Vrijdag besteld. Zaterdag in huis. Klasse.

SCORE 10

heel snel e heel correct geleverd bedankt

SCORE 10

Dank voor de snelle levering en goede kwaliteit van de inktpatronen, zeer tevreden

SCORE 10

ok goede en snelle service

heel tevreden snelle levering

Snel en goed

SCORE 10

Snel en naar volledige tevredenheid.

SCORE 10

Snelle service en goedkoper dan de gewone winkel!

Ben zeker tevreden.

SCORE 10

Ik vind inkt.nl een goed bedrijf zeker door de snelle levering van de producten.

SCORE 8

Goed geprijsd en snel geleverd.

SCORE 8

hoop dat u de volgende keer het adres goed addresseerd,voor de rest prima,groetjes pbbruynesteyn

SCORE 8

gevarieerd aanbod - vlotte en snelle verzending

SCORE 10

Scherpe prijzen en snelle levering.

SCORE 8

Ben heel tevreden. Snelle levering en makkelijk te bestellen. Betaling via acceptgiro vind ik makkelijk.

SCORE 8

ik ben tevreden. geen opmerkingen

SCORE 8

Prima afgehandeld, alleen werft het pakket een dag later aangeboden dan beloofd.

SCORE 10

Bestelling op tijd en correct verpakt.

SCORE 10

hallo allemaal. Ik kan niets dan goed zeggen . Ik heb mijn bestelling gedaan en 2 dagen daarna had ik het binnen. Dus zeer te vrede. ***

Houden zo

SCORE 10

had voor mijn HP laserjet 5 , 2 huismerk toners besteld. Helaas werkte deze niet naar behoren. Met toestemming van inkt.nl ook de tweede geprobeerd, helaas hetzelfde probleem. Na een telefoontje met inkt.nl werden de volgende dag opnieuw twee toners toegestuurd met helaas hetzelfde probleem. Na nogmaals een telefoontje werd mij zonder enig probleem aangeboden om de geopende toners retour te sturen, wat ik ook gedaan heb, en binnen 2 dagen stond het geld weer op mijn rekening. Ondanks dat ik nog niet kan printen, is dit wel TOP service. Dit bedrijf heeft begrepen hoe het hoort : snelle respons op email telefonisch contact binnen 1 minuut komt beloftes na credit binnen 2 dagen

bestelde producten snel ontvangen

SCORE 8

Goede snelle service Correcte telefonische behandeling Juist inspelen op klachtenafwikkeling

SCORE 10

Vind het bedrijf betrouwbaar.Vlotte levering en prettige afhandeling met eventuele retourzendingen. Ben zeer tevreden met de huidige gang van zaken.