SCORE 10

Voor mij is het " PERFEKT"" Als ik ideën krijg of problemen zal ik u informeren

SCORE 10

Zeer vlot afgehandeld, zeer tevreden.

SCORE 10

Correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling.

SCORE 10

Eerste Keer dat ik besteld had bij Inkt.nl ,en eerlijk is eerlijk wat een service,de inkt was keurig verpakt met zelfs een leuke attentie,daar het pakket nog niet verzonden was,werd het mij mogelijk gemaakt een wijziging in mijn bestelling aan te brengen,de prijzen zijn zeer billijk,kortom een echte aanrader! Telefonisch wordt je keurig te woord gestaan,en ik krijg zeker nu al de indruk dat bij Inkt.nl de klant Koning is en Blijft!

SCORE 8

alles vlot verlopen alleen niet op mijn vragen geantwoord.

SCORE 8

De verzendingskosten voor België wegen zwaar door op de prijs.

SCORE 10

Alles volgens afspraak, zeer snelle en correcte afhandeling. Zeer tevreden. U ook bij vrienden en kennisen aanbevolen.

SCORE 10

prima produkt, goede service, snelle afhandeling, extra aandacht door memoblokje bij te voegen, zo blijf je het onthouden.....en niet te vergeten: de zeer concurrerende prijs en lage tot geen verzendkosten.

SCORE 10

Kan gewoon zeggen dat alles pefect was.

SCORE 10

Prima bedrijf. Ik ben zeer tevreden. Snelle levering van goederen.

SCORE 8

alles is opperbest. Doe zo voort

SCORE 10

Perfecte keus. Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering. TOP!

SCORE 8

Levering correct en snel afgehandelt

SCORE 8

bestelling is keurig geleverd...of de cartridges werken weten we nog niet...

SCORE 10

Bestelling is er altijd de volgende dag. Ook pas geleden contact gehad voor advies. Werd zeer snel opgenomen en ze hebben mij direct de vraag kunnen beantwoorden. Kortom voor mij geen ander!

SCORE 10

Ik vind de service uitstekend!!! De bestelling is na 11-2 dag geleverd. Ik ben zeer tevreden!!!

SCORE 8

geen aanmerking,.bestelling keurig afgehandeld.

SCORE 8

alles is naar wens gegaan

SCORE 8

Snelle levering, Lage Prijs (huismerken)

Snel, accuraat.

SCORE 10

Graag meer inhoud in de patroon.

SCORE 10

snelle levering, en goede prijzen

SCORE 10

de bestelling van inkt.nl is prima geregeld en was de andere dag al geleverd. wij zullen zeker de volgende keer weer een bestelling plaatsen.

SCORE 10

Heel eenvoudig je eigen inkt kiezen. Daarna makkelijk bestellen en de volgende dag al in huis. Dat noemen we perfectie!

SCORE 8

Duidelijke site Snelle levering Prima prijs Eerste aankoop dus kwaliteit moet ik nog afwachten