SCORE 10

Voor de tweede keer cartridges besteld bij Inkt.nl. Eerste keer een probleem gehad met een niet werkende cartridge, is uiteindelijk keurig opgelost. Tot op heden zeer tevreden over de website, snelle levering en product.

snelle verzending en kwaliteitsproduct

SCORE 10

Voldoet volledig aan de verwachting.

snelle en correcte bezorging

SCORE 10

perfecte afhandeling van de bestelling plus een fantastiese lage prijs

SCORE 8

snelle en correcte levering!

goedkoop en snelle levering

SCORE 8

Ik heb geen probleem. Ik zal zien hoe het door u geleverde product (huismerk tonercassette voor laserprinter) zich op langere termijn houdt.

SCORE 10

Ik heb via internet besteld. Alles snel en correct afgehandeld.

SCORE 10

Alles prima en snel bezorgd.

SCORE 8

Hier over kan ik nog geen oordeel over geven, dit was de eerste keer, maar de eerste indruk is goed. De afhandeling is goed verlopen dus te vreden.

SCORE 10

Snelle en juiste levering voor de laagst gevonden prijs

SCORE 8

Al div keren besteld bij inkt.nl goed service en bestelde spullen snel in huis voor n klein bedrag

SCORE 10

Goede snelle levering.Redelijke prijs Ben zeer tevreden.

SCORE 8

Goed service. Snelle levering.

SCORE 10

Ik ben absoluut zeer tevreden met inkt.nl. Het bestellen op de website gaat erg makkelijk en overzichtelijk. Het product voldeed aan alle verwachtingen en alles doet het prima. Kortom, ik bestel bij inkt.nl volgende keer weer. Aanrader, goede prijs en een snelle levering.

SCORE 8

Ik gebruik het nog te kort om een goed oordeel te kunnen geven over de inkt,bij heden doet het waar voor ik het heb aangeschaft

Alles prima

SCORE 8

Goed, snel en niet te duur.

Snel

SCORE 10

Overzichtelijke site prima prijs zeer vlotte levering

SCORE 8

Helemaal top - 9 + - Ik geef byna nooit een 10............

SCORE 10

Website prima ; snelle aflevering. Nog nooit een probleem gehad bij één van mijn bestellingen. Kortom uitstekende service