SCORE 10

Duidelijke website, goede prijzen, zeer snelle levering. Ik ben tevreden en heb deze site onder de snelkoppeling gezet :)

snelle levering.

SCORE 10

minder duur ! erg snel dus super

SCORE 8

prima bedrijf, snel besteld en snel in huis

Snel geleverd, goede prijs

Snel en goedkoop!!

SCORE 8

Geen op,rekkingen, alles op tijd en goed

SCORE 8

Toegankelijke website, bestellen gaat simpel, snelle levering

SCORE 10

Prima levering, snel en niet duur !

SCORE 8

de bestelling wordt snel en zonder veel problemen afgehandeld

goede en snellle levering

SCORE 10

Ben zeer tevreden over mijn laatste bestelling. Het betrof hier originele Canon inktcassettes. Deze zijn wel duurder dan de overigen maar gezien mijn eerdere bestelling kreeg ik bij het afdrukken van foto's op mijn Canon printer geen mooie kleuren. Met de originele is dit uiteraard wel het geval.

SCORE 8

uiterst tevreden, snelle goede levering

SCORE 8

Ik was wel verbaasd dat De XL cartridges omgerekend duurden zijn dan de 'normale'.

SCORE 10

makkelijke bestellen en vlotte levering.

vlotte afhandeling Prima

Bestelling keurig afgehandeld

SCORE 8

Bedankt voor de vlotte afhandeling van de bestelling

Uitstekende servive

SCORE 10

Bestelling is keurig de dag na bestelling afgeleverd, dus geen op of aanmerkingen...... kortom: zeer tevreden.....

SCORE 10

Zeer prefessioneel, service en klant gericht. Bij telefonisch contact was gelijk duidelijk wat ik had besteld, zonder dat ik dat zelf aan hoefde te geven. Dit kwam dankzij de nummerherkenning zo werd mij verteld. Ondanks dat de bestelling al was geplaatst en ingepakt, was het geen enkel probleem om de order te wijzigen. Fantastisch!

SCORE 10

opzoekingen eenvoudig en vlug, afhandeling en opvolging bestelling zeer goed

SCORE 8

Prima bedrijf, snel antwoord op mijn vraag, zeer tevreden

SCORE 10

Bestelling juist, snel en prima afgehandeld.

SCORE 10

bestelling was ,snel en keurig verzorgd!!!