Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

SCORE 10

Inkt.nl is een accuraat bedrijf waar de bestelling op een correcte wijze wordt behandeld en geleverd.

snel & goed

SCORE 10

Gewoon goed en mooie prijzen

zeer tevreden

SCORE 10

Snelle levering. Verbetering ??

SCORE 8

Alles verloopt uitstekend en alles in in voorraad. Proficiat.

SCORE 10

Duidelijke website Snelle levering Geen verbetering nodig alles is overzichtelijk.

SCORE 10

Gewoon goed , duidelijk,en snel, en een goede prijs kwaliteits verhouding.

SCORE 10

Vandaag besteld morgen al in huis.Goede prijs voor inkt.Ben super tevreden.

SCORE 8

Ik heb een inktpatroon ontvangen welke niet werkte in mijn printer, inkt.nl heeft mij netjes een nieuwe patroon toegestuurd, de niet werkende inktpatroon moest ik terug sturen. Echter heb ik tot op heden de verzendkosten niet gecrediteerd gehad. Dit vind ik zeer klantonvriendelijk en is voor mij zeker een overweging om een andere leverancier te zoeken.

Bestelling snel geleverd.

SCORE 8

Eerste bestelling gedaan, dat is goed verlopen.

SCORE 8

goed alleen de inkt werdt niet de volgende dag maar de dag daarop geleverd, wat dan niet klopt met jullie slogan, voor 21.00 betsled de volgnede dag in huis

SCORE 10

Bezorging was snel en goed!

SCORE 8

Zeer tevreden. Snel en goedkoop.

SCORE 8

Snelle levering en boven een bepaald bedrag Gratis Verzending Dat is Super !!!!

Snelle service.

SCORE 10

Ieder bestelling die ik deed was perfect.

SCORE 8

Lekker snel bestelling was keuirig verpakt. Ik ben tevreden.

SCORE 8

ik ben over de afhandeling van de bestelling zeer tevreden vandaag besteld morgen in huis

SCORE 8

Duidelijk en helder. tevreden over de afhandeling, tevreden ja. De verbetering zou als er een compleet pakket geleverd zou kunnen worden v-d Canon pixma MG 6350

SCORE 10

...helemaal happy met jullie service

SCORE 8

Snelle levering zonder verzendkosten !! Voor HP huismerk-cartridges goedkoop. Voor Canon 540XL en 541Xl echter duurder dan 123 inkt....

SCORE 10

Beste prijs snelle service en correct