SCORE 10

6 st cartridge goed op de hoogte gehouden van de bestelling , van en afwikkeling, en snel geleverd. en de navraag over de levering

SCORE 10

Gemakkelijke site om produkten te bestellen. Snelle levering. Verzorgde verpakking. Dus zeer tevreden.

super

SCORE 8

ik vind heel goed en beste prijs waar ik kan inkt bestellen. bedankt

SCORE 10

Vandaag besteld, morgen in huis. Ik vind het heel goed dat voor ontvangst getekend moet worden en een pakje niet klakkeloos wordt afgegeven bij de buren

SCORE 8

Snel geleverd en een perfecte service-garantie afwikkeling.

goed , goed , goed

SCORE 10

Snel en alles naar wens afgehandeld.

SCORE 8

snelle service. dank u wel.

SCORE 10

super snelle levering,geen verzendkosten boven de 25 eurie.

SCORE 10

snelle levering, niet duur, ben zeer tevreden.

de afhandeling is prima

SCORE 10

Vlotte service, heldere website, goede feedback.

SCORE 8

Prima! Snelle levering. jullie DOEN wat jullie ZEGGEN!

SCORE 10

ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de afhandeling na een probleempje [mijnerzijds]

alles verliep perfect.

SCORE 10

1. Functioneert perfect in vergelijking tot andere cart- ridge-leveranciers 2. Bestelling wordt uitstekend afgehandeld een niet correct werkende cartridge in mijn Canon-printer wordt zonder probleem vervangen 3. Weet derhalve op dit moment geen verbetering aan te geven ! :

SCORE 8

's avonds besteld en de volgende dag keurig geleverd. prima en voor herhaling vatbaar.

SCORE 8

Ik ben tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.

SCORE 8

Snelle levering, ik had mijn vraagtekens bij een van de ontvangen cartridges omdat de datum ervan al een tijdje voorbij was. Eerst een mail gestuurd, en snel het antwoord dat dat geen probleem zou geven en dat ik, indien het toch problemen zou geven, contact op moest nemen. Wel dat was dus niet nodig. Prima prints.

Snelle levering, prima service

SCORE 8

Heel efficient beddrijf. Goed afhandeling, IK ben tevreden.

SCORE 10

heel overzichtelijk,alles op voorraad,snel in huis.en dan ook nog geen verzendkosten!!!!! in een woord super!!!!!

SCORE 10

Snelle en correcte service!

alles is vlot gelopen