Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

SCORE 10

Zeer tevreden, sublieme service.

SCORE 8

klantvriendelijk, service gericht, zorgvuldig met bestelling checken; voordelig.

Goed, snel, precies.

SCORE 10

Prima service, snelle levering en goed klachtafhandeling!

Alles voor 100% in orde

Super snelle levering!

SCORE 10

Prima afhandeling. Snelle service, binnen 24 uur bestelde producten ontvangen. Diverse betalingsmethoden. Geen verzendkosten in mijn geval!

SCORE 10

Voor mij werkt dit prima Alles ok entot in de puntjes verzorgd

SCORE 8

Ik kende uw bedrijf niet. Het bestellen en ontvangen is prima gelukt. Even puzzelen hoe ik cartridge moest verwisselen maar goed gelukt en mooie prints.

SCORE 10

zeer tevreden van de bestelling, de levering en de service! Ik zal zeker de volgende keer terug bij jullie bestellen!!! Zeker weten!!!

SCORE 8

Snelle srevice en als het eens kapot is geen gezeur over omruilen.

Ga zo verder

SCORE 10

Gewoon goed, niets meer aan doen.

snel, correct

SCORE 10

Super tevreden, na betaling na twee dagen thuis geleverd

Goeie kwaliteit voor weinig

Zeer vlotte levering

heel goed

Goede snelle levering

SCORE 10

iedere keer een zorgvuldige en vlugge bediening

SCORE 8

om te bestellen moest ik wel even zoeken voor ik de juiste pagina gevonden had. maar daarna verliep alles zeer vlot. ook de levering was zeer snel

SCORE 10

site,goed en toegankelijk, service en levering zeer snel netjes.

SCORE 10

In mijn ogen is er niets te verbeteren.Artikelen worden binnen 24 uur geleverd in perfecte staat conform de bestelling. Of ik tevreden ben ik kan zeggen voor 100%. Heb het adres al door gespeeld naar diverse kennissen.

SCORE 10

Snelle afhandeling en levering. TOP!