Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

Score 10

Auf anfrage sehr schnell geantwortet & Ersatzteil würde auch schnell versendet.\nDanke

Snele levering

Alles tip top

Alles tip top, Die Lieferung kam sehr schnell an, Schuhe von sehr guter Qualit�t.

• Lieferung
  • Ware
  • Kundenservice

Score 8

Good for the price

SCORE 10

Ene dag besteld, volgende dag in huis

Gemakkelijk besparen

Nadat ik me had ingeschreven niks meer hoeven doen, maar toch weer overgestapt van leverancier en bespaart.

• Aanbevelen Ja

Snel geleverd. Keurig verpakt en voorzien van duidelijke beschrijving. Uitstekende fotokwaliteit. Mooi materiaal. Levert wat is beloofd.

Score 10

Schnelle Lieferung,gut verpackt, gute Verarbeitung

SCORE 10

bestelling ging heel vlot. De levering was de dag erna al! Ook de prijs vergeleken op andere sites en voordeliger bij jullie!

SCORE 8

Ik heb nog steeds mijn laatste bestelling niet in huis ik wacht met smart erop

SCORE 10

Vlote levering en snel herstel van een gemaakte fout

SCORE 10

Zeer goede producten, snelle levering!

SCORE 10

Snelle levering, product keurig verpakt. Belangrijkste: toner cartridge zwart-wit voor Samsung M2070W zit 100% vol volgens Samsung Printer Experience. En de afdruk kwaliteit is net als de originele van Samsung, perfect, maar slechts ***van de prijs. Tot nu toe heel tevreden! Hoop dat dat zo blijft, dan kom ik hier weer terug!

SCORE 10

Een toner besteld, voor *** euro. Ongelofelijk, wat een lage prijs, vandaar de 5 sterren

SCORE 10

Duidelijke website, snelle service, prima kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs.

SCORE 10

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Aanrader!

Een vriend vertelde me over deze website en was een goeie tip. Super handig dat ik nergens meer om hoef te denken!

• Aanbevelen Ja

Telefonisch goed advies gegeven, snelle levering en product is zoals je zou verwachten.�

SCORE 10

Zeer concurrende prijs en snel geleverd! Super!

SCORE 10

Snelle levering, zeer goede, nieuwe eigenmerk HP cartridges. Prima prijs.

SCORE 8

Snel van levering besteld en een dag later in huis geweldig

Snelle Service

SCORE 8

prima verzorg en goed gereld met post