SCORE 10

Correct, degelijk, goedkoop en snel.

SCORE 10

Bestelling was zoals aangegeven binnen 2 dagen ontvangen. Ik gebruik het 'huismerk' cardriges en deze werken net zo goed als het A-merk en zijn veel goedkoper. Erg tevreden.

SCORE 10

Ik ben prima geholpen en een zeer snelle service, niks op aan te merken.

SCORE 8

Snel en eenvoudig met heldere informatie over het bestel- en afleverproces.

SCORE 10

bestelling vlot en tot mijn tevredenheid afgewikkeld

heel goed en snel

SCORE 10

Snelle en correcte levering. Heel tevreden.

SCORE 10

Uw bedrijf werkt efficiënt. Alles verloopt vlot en correct. Wij zijn zeer tevreden. Het kan praktisch niet beter.

SCORE 10

Perfecte service, reeds van bij de productkeuze. Correcte informatie en stipte snelle levering. Misschien betaling via Visa of MasterCard mogelijk maken.

SCORE 10

Ik werd vriendelijk en deskundig te woord gestaan, men was behulpzaam. De volgende dag de juiste toner al in huis. Betalen binnen veertien dagen vind ik prettig.

SCORE 10

Voor ons is alles altijd netjes verlopen

SCORE 8

alles op tijd afgehandeld en eigen cartridge werkt goed en ben tevreden

Op tijd bezorgd

Op tijd bezorgd. Belofte waargemaakt. Achteraf betalen goede service.

• Aanbevelen Ja

Blij dat ik Scin heb ondekt.

Sckin is een product voor je huid zegt men

• Aanbevelen Ja

Doosje van de crème ingedeukt

Doosje van de crème ingedeukt ook al zat er een belachelijk grote doos vol groen stutspul omheen. Kan dit niet beter in een bubbeltjesenvelop (als feedback)?

• Aanbevelen Nee

Very fast and satisfying experience…

Very fast and satisfying experience with Derma care

Sckin fatburner Everyday

Sckin fatburner Everyday Dit product bestelt. Ik wilde graag informatie hoe ik het moet gebruiken. Standaard informatie bij gekregen. Ik had verwacht dat ik beter hier in begeleid zou worden! Achteraf had ik het beter ergens anders kunnen kopen!

• Aanbevelen Nee

Agnes

Prima service!

Weer alles prima!

Weer alles prima! Van het bestellen tot de levering ging het makkelijk en snel! Super! Graag weer!

• Aanbevelen Ja

Snelle en betrouwbare Service!

Snelle en betrouwbare Service!

• Aanbevelen Ja

Een heel klein flesje wordt in een grote doos met plastic opgevuld verzonden. Dit had gewoon en goedkoper in een envelop gekund.

Prima levering

Prima levering

• Aanbevelen Ja

Super product voor een mooi huid

Ik ben tereveden met derma care online winkel. op zoek naar product is heel gemakkelijk te vinden. Ben erg blij met mijn aankoop Ben blij met de product dat derma care verkopen. verzending is heel snel.

Zeer tevreden en betrouwbaar

Zeer tevreden en betrouwbaar