Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

Uitstekende service

Volautomatisch overstappen, ideaal. Mooi besparing ook!

Handige service!

Fijn dat ik zelf mijn energiezaken niet meer hoef te regelen en ik toch elk jaar een goed contract heb.

• Aanbevelen Ja

Zeer goed geholpen. Product wordt netjes eerst gemaild voordat er afgedrukt wordt. Ook bleek de prijs goedkoper en ik heb netjes mijn geld terug gehad. Bestelling snel ontvangen. Snelle reactie bij vragen ed.

Score 10

Mit unserer Bestellung hat alles bestens geklappt. Die Lieferung erfolgte sehr schnell. Wir haben den Dachgepäckteäger nocht nicht montiert. Es das Material macht einen soliden Eindruck.\n\nDanke und mit freundlichen Grüßen

SCORE 2

Veel minder e-mails: Alleen bij bevestiging en aflevering van de bestelling. Uw klanten zijn geen ***

• Aanbevelen Nee

Service

Service

• Lieferung
  • Ware
  • Kundenservice

Makkelijk en goed

Mooie oplossing voor het elk jaar uit je contract lopen gedoe. Hoef ik zelf niet meer alles uit te zoeken, top!

SCORE 10

Snelle levering, goede prijs, makkelijk te bestellen en veel betaalmogelijkheden, zelfs achteraf.

SCORE 10

Supersnel vind ik wat zoek, levering binnen beloofde termijn en… kwaliteit van de inkjetpatroon is prima. Er worden ook retourzakjes meegeleverd voor recycling. Van mij een duimpje.

Goed materiaal�

Score 10

*****

SCORE 8

De correcte service en de snelle afhandeling ivm het volgen van het pakket en ook de post Nl , dank voor het lezen .🙏🌺

SCORE 10

Snelle en goede betaalbare levering ga zo door Koos

SCORE 10

Geweldige service. Super snelle levering. Ik zou inkt.nl zeker aanraden.

SCORE 8

Ik kocht een combinatie pack van zwart en kleur inktcartridges voor de hp deskjet 2549 printer. Op de betreffende pagina stond netjes een lijst met welke printers compatible zijn. De cartridges waren helaas niet de volgende dag in huis, want we bestelden op zaterdag (24-4). Maandag erop werd het opgehaald door postnl, woensdag was de inkt binnen. Dus dat lag bij postnl. Eenmaal binnen stonden op de doosjes enkele compatible printer series vermeld, echter niet de 2500 serie. Ik belde de klantenservice, een vriendelijke meneer vertelde mij dat deze gewoon werken voor mijn printer. Ik gerust gesteld. Installeren was net zo eenvoudig als met elke andere cartridge. Werd meteen herkent door de printer. En de inkt kwaliteit is helemaal prima. Dus wij zijn zeker tevreden!

SCORE 10

Prima alternatief voor de duurdere collega's. De installatie verliep soepel zonder vervelende meldingen. Print kwaliteit in prima prijs kwaliteit verhouding. Een aanrader.

Goede, snelle service.