Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

snelle en correcte levering

betrouwbaar

SCORE 8

Zeer tevreden over aflevering. Nette en vrolijke bezorger.

SCORE 8

Ik bestelde I laserprinter toner & een paar later dacht ik ik kan er beter direct 2 bestellen, deze zaak is erg goedkoop. De volgende dag kreeg ik beiden. De eerste die ik in gebruik bleek moeilijk te installeren. Ik vroeg assistentie van zink en kreeg die. Het bleek uiteindelijk dat het aan de toner lag, de printer bleef aangeven dat de toner zo goed als leeg was. De tweede toner liet zich moeiteloos installeren omdat hij vol was. Ik kreeg de volgende dag gratis een nieuwe toner toegestuurd. Tot nu werkt alles perfect.

SCORE 10

Goede inktpatronen voor scherpe prijs vlot geleverd

SCORE 10

gewoon heel tevreden en ze leveren altijd erg snel een prima bedrijf!

SCORE 10

Heldere site en een snelle levering

SCORE 2

Ontevreden, nog steeds niets ontvangen

• Aanbevelen Nee

SCORE 10

Slechte ervaring door niet werkende HP cartridges, geeft altijd spanning als die vervangen moeten worden. Maar die door u geleverd, doen het perfect. Prijstechnisch goed en op tijd geleverd, kortom u heeft er een klant bij. Een tevreden klant.

Efficacité, rapidité . Merci

SCORE 8

Duidelijke omschrijving van producten. Je weet wat je koopt.

Snelle levering, goed product

gewoon goed

SCORE 10

Snelle en correcte leveringen van bestelde laserprinter drum en cartridges tegen een concurrerende prijs. werking van de onderdelen in de printer(s9 is ook uitstekend. Ik heb uitstekende ervaring met inkt.nl. je kunt er prima kopen...***

SCORE 10

Ik heb het snel gehad. Het is de goedkoopste.

SCORE 8

Goede service, snelle levering en een goede betaalbare prijs. TOP!!!!

SCORE 10

Snel en correct geleverd.

SCORE 8

Dit is mijn eerste bestelling bij Inkt.nl Alleen positieve ervaring tot nubtoe

SCORE 10

Snel en correct geleverd !!

SCORE 10

Na het bestellen is het snel gegaan. Niets om op aan te merken!

SCORE 8

De prijs is geweldig. Slechts een patroon vervangen en het gaat prima. Gaf 4 sterren maar dat kunnen er nog meer worden na meer gebruik.

SCORE 10

Zeer snel verstuurd. Helaas behoorlijke vertraging door PostNL. Lage prijs.

SCORE 8

shop ervaring was goed, echter 1 van de 2 toners kwam zwaar lekkend uit de verpakking, en heb ik weg moeten gooien omdat hij mijn printer compleet vervuild had met toner poeder.

SCORE 10

Goedkoop, snel en goed. Eigen merk toners zijn goedkoop, maar in kwaliteit niet minder dan het origineel.