super ervaring

Duidelijke site

Uitstekend!

Altijd snelle levering en producten worden netjes geleverd!

Uitstekende professionaliteit

Zeer ontevreden

Product werd defect geleverd. Is al defect ingepakt. Deel wat was afgebroken zat namelijk niet in de verpakking. Mail gestuurd en gebeld. Geen reactie. Ik zal hier niet snel nog iets bestellen.

• Aanbevelen Nee

Erg snel levering

Bedankt voor snel levering en kortings coupon voor volgende bestellen.

• Aanbevelen Ja

Goede en vriendelijke service!

Onlangs heb ik een product besteld via de derma care shop die niet meer leverbaar bleek te zijn. Het product is vernieuwd

Heel tevreden

Ik winkel vaker in deze webshop. Altijd naar tevredenheid. De bestelling wordt super snel verzonden zoals ze aangeven. De kwaliteit van de producten is heel goed.

Hele goede service!

Groot assortiment

Super snelle levering!

Kan iedereen Derma Care Shop aanbevelen. Verkopen goede producten en de levering is zeer snel.

• Aanbevelen Ja

Super snel geleverd en voldoet perfect!

Pas de eerste keer dat ik bij Derma Care Shop heb besteld

Fijne winkel

Een hele fijne winkel

Doen wat ze beloven

Doen wat ze beloven. Helemaal prima. Vooral dat ze ook 's avonds leveren binnen het beloofde tijdvak van twee uur. Top!

Super tevreden!!

Snelle serves en goed verpakt!! Geen verzendkosten

• Aanbevelen Ja

Zoals aangegeven zijn de produkten binnen 24 uur in een nette verpakking bij mij thuis bezorgd.

toppie

Gewoon altijd goed en snel toppie

Goeie service

Snelle levering en snelle reactie op mail. Zelfs kortingsbon gekregen omdat ik die van mij kwijtgeraakt was. Superservice!!

snel en goed

volgende dag in huis

zeer goede service

Prima wordt heel snel geleverd een dikke tien

Snel en professioneel

Duidelijkheid van het begin tot het eind. Komen na wat ze beloven. Ik zou iedereen de Derma Care Shop aanraden.

Geweldig!

Derma Care shop is een geweldig bedrijf naar mijn idee met super snelle service. Je word steeds op de hoogte gebracht van de status van je bestelling. De website is overzichtelijk met ruime keuze met vele topproducten!

Deskundig advies

Vertrouwd

De bestelling is correct en snel afgehandeld. De volgende dag in huis. Ben zeer tevreden.