Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

SCORE 10

Ik was zeer en aangenaam verrast bij de kwaliteit-prijs. Onze aankoopdienst weet dat het nog enkel bij jullie is voor aankopen te doen. ***

SCORE 8

tijdig geleverd. Goed product.

SCORE 10

Cartridge voor een spotprijs, en werkt gewoon super. Product snel gevonden, volgende dag in huis.

SCORE 8

Ik ben meer dan tevreden omdat t netjes is verzorgd en SNEL!!!

Naar wens verlopen.

Vlotte,correcte levering.

*****

SCORE 10

zeer goed snelle levering goede prijs 👍👍👍

SCORE 10

Zeer goede service, snelle levering en het goede. De duur van de toner catridge moeten we nog even afwachten, maar daar hebben we een goed vertrouwen in en dat voor een concurrerende prijs.

Goede ervaring.

SCORE 8

Het is de eerste keer dat ik via INKT.NL mijn benodigde inkt Toner Cartridge bestel, omdat de leverancier XEROX niet hiertoe bevoegd blijkt te zijn . Dit na een fusie project. Godzijdank ben ik bij U terecht gekomen en......het bleek eenvoudig in een vriendelijke duidelijke begrijpende weg te verlopen. Klasse voor Uw organisatie. DANK

SCORE 8

Snelle levering. Kwaliteit product kan ik nog niet beoordelen omdat ik het product, tonercartridge LB-TN2420 black, nog niet in gebruik heb genomen.

SCORE 10

Snelle service en bodem prijs!

SCORE 10

Prima, eigen merk toner werkt ook prima zonder gezeur.

SCORE 10

Snelle levering en veel goedkoper.

SCORE 10

Keurig op tijd bezorgd en bijzonder voordelige toners.! Afwachten hoe lang ze meegaan.

Snelle levering👍

SCORE 8

De website is zeer toegangkelijk, het juiste artikel is makkelijk en snel te vinden. De bezorging is snel en het artikel is zeer goed verpakt. Beschadigen hier door niet mogelijk. Zeer tevreden!

Snelle afhandeling super!

SCORE 10

een prima site om spullen te bestellen

SCORE 8

Correcte afhandeling, website mag iets duidelijker.

• Aanbevelen Ja

Zeer mooi tafelkleed en correcte levering!