Zeer mooi tafelkleed en correcte levering!
Source: Kiyoh
Zeer mooi tafelkleed en correcte levering!
Rasend schnell und perfekte Kommunikation
TOP WARE, absolut schnell geliefert! Perfekt!! DANKE
Source: Klantenvertellen
Verkeerde levering, en doordat het in een ondoorzichtige zak zit, geopend om er vervolgens achter te komen dat het niet de juiste is. Een nieuwe besteld omdat ik niet snel antwoord kreeg. Vervolgens geen geld terug maar een tegoed op de website, terwijl de nieuwe al besteld was. Absoluut niet tevreden met de service. Het product was verder prima. Tip, doe het in een doorzichtige zak...
Source: eKomi
Verwacht er veel van. Klopt dat je het zo nu en dan vergeett. Zou nu niet meer hoeven gebeuren. Top als het elk jaar goed gedaan word
Source: Feedback Company
Sehr schnelle Auftragsabwicklung und Lieferung.
Source: eKomi
Wat een fijne manier om je energierekening te laten beheren. Ik vond het bij aanvang een lastig idee om iemand anders te laten bepalen bij wie ik mijn energie zou betrekken, maar het is eigenlijk niets meer dan een administratieve handeling. Ik betaal niet meer de hoofdprijs en hoef er verder niets meer aan de doen. Heerlijk.
Source: Feedback Company
Netjes op de hoogte gehouden. Bestelproces ging makkelijk.Levering netjes in een doos en de lamp was goed verpakt. Kwaliteit van de lamp is prima. Print is heel goed en de stof ook.
Source: Klantenvertellen
Ik was even wantrouwig door de slechte feedback op andere websites. Maar door het grote prijsverschil besloot ik toch iets te bestellen. 2 dagen erna had ik de inktpatronen en alles werkt perfect! Ik had per ongeluk ook twee keer hetzelfde besteld, belde naar de klantendienst en het was meteen opgelost. Ik ben super tevreden!
Source: eKomi
schnell geliefert, unproblematisch ....
Source: eKomi
Er was iets misgegaan, kan overal gebeuren. Wel netjes en snel afgehandeld. Antwoorden snel. Erg fijn! Lampen zijn mooi. Alleen vorige lichtig was iets gladder. Vond ik persoonlijk mooier. Dit is iets meer op stof gedrukt. Maar nog steeds hele gave lampen!
Source: Klantenvertellen
Sehr schneller Versand, Qualit�t auf den ersten Blick top! Werde bestimmt wieder bestellen.
Top Produkt
Source: eKomi
Schnelle Lieferung, sehr gute Qualität, leicht zu montieren und sieht obendrein auch noch gut aus. Nicht zu vergessen der sehr günstige Preis. Werde die Firma weiter empfehlen.
Source: eKomi
Ich wurde von der Servicemitarbeiterin super gut beraten und habe innerhalb kurzer Zeit meinen Dachträger geliefert bekommen! Vielen Dank und jederzeit wieder!𤉭
Source: eKomi
Ich habe mit einen Träger für meinen T5 gekauft, mit einer Auslastung von insgesamt 400kg.\n\nDie trage kamen nach kurzer Zeit an. \nTop verpackt, keine macken oder ähnliches. \n\nHabe den Dan angebaut und auch dann hatte ich nen super Eindruck, es ist alles stabiel und die 400kg auslastung sind auf jedenfall möglich. \n\nLes gibt Ausgleichskatten im Set und bei mir hat für eine Stange das Set gefehlt. Ich habe den Support angeschrieben und noch am selben Tag eine Antwort bekommen und 4 Tage später kamen dann die Platten an.\nDer Support ist 1a. \nSuper freundlich und machen nen mega geilen job. \n\nIch bin mehr als zufrieden mit den Kauf. \n\n
Source: eKomi
Toen ik het zag, leek het te mooi om waar te zijn. Maar werkt dus blijkbaar echt op die manier. Superfiin.