Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

SCORE 10

Om 19.30 uur besteld en om 09.00 uur de volgende morgen in huis en de prijs is gunstig. 👍

Trage fast ausschlie�lich Shabbies

Trage fast ausschlie�lich Shabbies

SCORE 4

Helaas werd de gele cartridge na vele pogingen in het geheel niet geaccepteerd door de printer , merk Brother DCP-585CW. De magenta deed t wel goed en de andere 2 waren bijna leeg na het doorlopen van de reinigingsprocedure. Kortom deze levering was geen succes. Geachte heer, Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat u problemen heeft met de gele cartridge. Onze klantenservice neemt vandaag contact met u op. Met vriendelijke groeten, Het INKT.nl team

Alles gut so wie es war

Alles gut so wie es war

Tolle Schuhe

SCORE 2

Ik heb het verkeerde product ontvangen (Samsung CLT-K4092S) terwijl ik de bestelling had gedaan voor de Samsung printer CLP-354W (welke een ander toner heeft). Jammer, maar kan gebeuren.

SCORE 2

Hi, Ik heb betaald inderdaad voor niks. Nu heb ik een originele inkt gekocht en het doet prima. Daarom is de beoordeling zeer moeilijk. Gr, ***

Uitstekend.

SCORE 10

Na aankoop van twee huismerk cartidges, werkte er een niet samen met mijn printer. Na advies van de service-afdeling stappenplan gevolgd om dit probleem op te lossen. Helaas geen goed resultaat. Daarna is direct een nieuwe cartridge toegezonden welke wel goede prints levert. Kortom: goeie hulp en snelle service. Zeer tevreden!

Alles in Ordnung und problemlos.Sch�ne�

Alles in Ordnung und problemlos.Sch�ne Schuhe!

SCORE 8

snelle levering was prima en de de cartrigde doet het goed

SCORE 10

Bestelling gedaan en een dag later ontvangen. snel, goedkoop en goed product.

SCORE 10

Prima inkt. Snelle levering. Goed verpakt. Goedkoop. Alleen raar dat sommige niet in een doosje zaten en de andere in verschillende doosjes.

Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung! Super Stiefel!

Superschneller & toller Service