Zoals het hoort

SCORE 8

Gebruiksvriendelijke website. Snelle terugkoppeling per mail bij het plaatsen van een order.

SCORE 10

Ik kreeg teleologische goede professionele hulp Het was een snelle levering En prima prijs kwaliteit verhouding

SCORE 8

Prima service en ben door de medewerker goed geholpen!

SCORE 8

Hoewel 1ste eigen merk drum niet goed werkt, snel een 2de ontvangen. Deze werkte ook niet goed, maar ook heel snel en makkelijk bestelling kunnen annuleren. Besloten om merk drum bij jullie te bestellen, en deze werkt wel goed. Snel aan telefoon geholpen met alles en problemen snel telefonisch afgehandeld.

SCORE 8

Wij zijn heel tevreden over het product. De levering zoals afgesproken, kon misschien wel een paar dagen vroeger. Het enige minpuntje, de verzendkosten, die toch hoog oplopen. Voor een product van ***€ , meer dan de helft verzendkosten , dat is toch wel prijzig.

Gewoon goed en makkelijk

SCORE 10

Ik ben overgestapt van een andere leverancier naar Inkt.nl Dit was een goede keuze, zeer scherpe prijzen en een zeer goede service. Ik had 2 inktcardridges van eigen merk besteld. de 1e die we uitpakten funktioneerde niet. Via klantenservice kregen we aanwijziingen wat we moesten doen, maar helaas dat werkte niet. Toen de 2e uitgepakt en deze was oke. De 1e werd meteen vervangen , deze hadden we de volgende dag al in huis. Goed bedrijf met geweldige service. een goede keuze

SCORE 8

Service oké, snelle bezorging, maar ik snap niet dat 2 cartridges en wat plastic insteek bladen( of hoe die dingen ook heten) in zo'n joekel van een doos moeten. Dat moet anders kunnen.

SCORE 10

Snel en goedkoop. Kortom prima.

Alles ok.

SCORE 10

Snelheid waarmee alles is verlopen.

SCORE 10

Zeer tevreden van de nieuwe Drum. De dag na betaling op een zaterdag geleverd in België.

Is goedkoper dan overal.

Snelle en goede levering

snelle bezorging

SCORE 10

Goede prijs, snelle levering en ook goed advies gekregen

zeer snelle afwikkeling

SCORE 10

Snelle levering, en goed, snel en tevredenstellend klantcontact met de klantenservice in verband met een order aanpassing.

SCORE 10

Een snelle service en spot goedkoop tov andere A merken, HP enz

SCORE 10

Geen opmerkingen prima snelle service

***

uitstekend