Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

Snelle levering van prachtige sticker van hoogwaardige kwaliteit. Simpel aan te brengen.

• Aanbevelen Ja

Mooi product, snel en netjes geleverd. Product exact zoals op de site.

• Aanbevelen Ja

Mooi product, snel en netjes geleverd. Product exact zoals op de site.

Von A-Z super!

Leichter Bestellvorgang, schnelle Lieferung, sch�ne simple Verpackung, Artikel in super Qualit�t!

SCORE 8

De inktpatronen zijn veel voordeliger dan de originele van HP. Ik had wel moeite om de patronen door de printer geaccepteerd te krijgen, maar dat is door een soort "harde reset" toch gelukt.

Degelijk, voldoende aanbod,supersnel.

• Kundenservice

good rates and good services

Over all - everything is fine. Only if we have an issue the workaround could be better / faster. Thanks for all.

• Aanbevelen Yes
  • Wat vindt u van onze on-time performance?
  • In hoeverre wordt er adequaat op uw vragen gereageerd?
  • In hoeverre wordt u goed op de hoogte gehouden bij calamiteiten over uw zending? (indien u een calamiteit heeft gehad)
  • In hoeverre bent u tevreden over de informatie die wordt verstrekt over de dienstverlening?
  • In hoeverre bent u tevreden over de klachtenafhandeling van Farm Trans? (indien u een klacht heeft ingediend)
  • Hoe waarschijnlijk is het dat u weer van onze dienstverlening gebruik maakt?
  • Hoe tevreden bent u over de prijs- kwaliteitverhouding van Farm Trans?

I have more than 35 years of experience in the transport (road, sea and air)

We have a very good relationship with your company. We appreciate the reactivity of the planning's team despite our express requests In general your drivers are polites. It it not always perfect but in main of case you do the job.

• Aanbevelen Yes
  • Wat vindt u van onze on-time performance?
  • In hoeverre wordt er adequaat op uw vragen gereageerd?
  • Hoe waarschijnlijk is het dat u weer van onze dienstverlening gebruik maakt?
  • Hoe tevreden bent u over de prijs- kwaliteitverhouding van Farm Trans?

Score 10

TOP Produkt. Man braucht als Anfänger ca 60 Minuten für ordentliche Montage ( erstes Mal). Aber zu dem Preis scheinen die Träger hochwertiger als original Renault zu sein.. und am besten ist die enden am Rand des Autos, so sieht es stylisch und cool aus.\n

SCORE 10

Inkt voor de HP printer besteld, snel geleverd en de (niet) originele inkt werkt prima in onze printer...

Alles super

Unkomplizierte, schnelle Abwicklung! Schuhe, wie gewohnt, top.

Super Qualit�t

Super Qualit�t

gute Qualit�t

gute Qualit�t tolles design guter service

Score 10

Pofessionell,korrekt und schnell,da freut man sich!

SCORE 10

Duidelijk om te bestellen en snel bezorgd

SCORE 10

Snelle levering ! Over dr inkt cartridge kan ik pas een compleet oordeel geven als die aan vervanging toe is.!

SCORE 10

snel bezorgd, goedkoopste toner cartridges die kwalitatief niet onder doen voor andere of merkcartridges.

Snelle levering goede product

SCORE 8

goede service INKT.nl, jammer dat post-nl driedagen later kwam.