Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

SCORE 10

goede zoekfunktie en geen oponthoud bij de geplaatste bestelling.

• Aanbevelen Ja

Aangename samenwerking met een betrouwbare partner

Goede service. Correcte planning door de ervaring van de planners. Bij moeilijke laadopdrachten ( veel of ver) toch proberen aan onze vraag te voldoen. Prijs is en zal belangrijk blijven. Wij krijgen vragen van andere transporteurs ivm werk dat wij hun kunnen bieden. Tarieven zijn dikwijls scherper als die van FTT.

• In hoeverre wordt er adequaat op uw vragen gereageerd?
  • In hoeverre wordt u goed op de hoogte gehouden bij calamiteiten over uw zending? (indien u een calamiteit heeft gehad)
  • In hoeverre bent u tevreden over de informatie die wordt verstrekt over de dienstverlening?
  • In hoeverre bent u tevreden over de klachtenafhandeling van Farm Trans? (indien u een klacht heeft ingediend)
  • Hoe tevreden bent u over de prijs- kwaliteitverhouding van Farm Trans?

Professionele organisatie met hoog servicelevel en down to earth no nonsens mentaliteit.

Voor 1,5 jaar heeft Farm Trans het transport voor een locatie in Belgie georganiseerd. Naar volle tevredenheid, veel mogelijk in overleg. Ook bij problemen was er direct contact en altijd werd er snel geschakeld. Remco Mouwen heeft de verladingen in Frankrijk door rechtstreekse afstemming een betere basis gegeven ten opzichte van het verleden. Door een andere richtingskeuze maken we geen gebruik meer van de diensten van Farm Trans

Zeer prettige dienstverlening

Zeer professioneel, adequaat en oplossend vermogen!

Altijd correct.

Jullie zijn steeds correct, flexibel en op tijd. Als het door omstandigheden niet op tijd lukt, dan wordt dit ook steeds gemeld.

Score 10

Die Kofferraumplane ist passgenau und ließ sich gut befestigen. Zudem wirkt die Folie sehr stabil.

Score 8

****

SCORE 10

prima levering en product!

Perfecte afhandeling en service

SCORE 8

Prima, lekker snel en cartridge doet het prima.

SCORE 10

Goede service voor een goede prijs

Goed en snel

SCORE 10

Snelle levering en goed ingepakt

SCORE 10

Goede prijzen en producten. Snelle levering. De bestelde toners waren snel in huis. Het model was niet exact hetzelfde (niet overal dezelfde uitstulping en handgreep), maar wel binnen de maat en goed functionerend.

İk ben erg te vjden

SCORE 6

Goede informatie in elke proces

SCORE 8

Goede online bestel mogelijkheid. Snelle levering. Inkt is dunner dan origineel

Tevreden

Goedkoop en snel