Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

Leuke man aan de telefoon ( john.)Allemaal dik in orde..... ziet er allemaal super uit !!! Wij zijn er heel tevreden over.

• Aanbevelen Ja

Zeer snelle levering en het tafelkleed zag er erg mooi uit!

SCORE 8

Oké, afgeleverd na betaling.

Alles super

Alles super! Schnelle Lieferung.

Super Service

Super Service - schnell und zuverl�ssig!

• Aanbevelen Ja

we hebben nu 3 lampen besteld, de 1e-enkele maanden geleden- was mooi, de 2e met onechte kleur en de 3e slecht in elkaar geplakt waardoor er een soort deuk in de ronding zit

Score 10

Einfach Klasse und insbesondere überpünktlich. Mit so sorgfältiger und schneller Lieferung nicht gerechnet. Alle Achtung.

Score 10

Schnelle und promte Lieferung

Keine druck schtelle

Keine druck schtelle, so weich, leicht,ein Traum.

• Kundenservice

Hoge kwaliteit, bij eventuele wijziging zeer flexibel, snelle respons bij communicatie ***

SCORE 8

De bestelling en levering was goed geregeld. Ik vond alleen verwarrend dat ik ingevoerd had achteraf betalen en later op mail zag staan, na betaling wordt u bestelling verwerkt.

Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung, tolle Produkte

Die Beschreibung war falsch

Die Beschreibung war falsch! Innenfutter sollte Leder sein, war aber irgendein Synthetik Material! So h�tte ich die Schuhe nicht bestellts Sehr �rgerlich...

SCORE 8

Goede prijs. duidelijke keuzes tussen merk en white label opties.

Supersnel geleverd.

Goed en snel.