Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

Sehr schnelle Lieferung!

Sehr schnelle Lieferung!

• Lieferung
  • Ware
  • Kundenservice

SCORE 8

We vonden het fijn dat u de moeite nam om contact met ons te zoeken over het bestelde item.

SCORE 8

Snelle efficiënte levering van wat ik nodig had

Snelle juiste levering

SCORE 10

Alles goed verlopen niet lang hoeven wachten.

SCORE 10

Laagste in prijs van alle aanbieders. Snel geleverd prima verpakt en goede communicatie! Aan te bevelen leverancier.

SCORE 10

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Tevens een goed werkende website.

SCORE 10

zeer goed en wat het meest belangrijk is, HEEL BETAALBAAR!!

snelle en correcte levering

SCORE 10

Goed product en correcte bestelling

SCORE 10

Tevreden, snelle levering, goede prijs

SCORE 10

Ik ben zeer tevreden tot nu toe en zal zeker deze winkel niet vergeten bij een volgende bestelling

SCORE 10

Vlotte bestelling en snelle levering

SCORE 10

Gewoon helemaal goed, ondanks dat postnl superdruk is werden de cartridges de volgende al bezorgd!

Alles is goed gegaan.

SCORE 10

Duidelijke website. Snelle levering. Prima prijs! Goeie inkt. Kortom : geweldig!!

SCORE 10

Snelle levering, goede prijs.

SCORE 10

alles voor de eerste ervaring als klant is alles goed gegaan perfect

Snel geleverd!

SCORE 10

Zeer snelle en correcte afhandeling. Perfect Ik zou liever zien dat de factuur er digitaal staat, met vriendelijke groet, Cor ***

SCORE 10

Zeer snelle levering en goedkoop

SCORE 10

Goedkope toner, snelle levering.

Goed en snel!

SCORE 10

Duidelijke website, makkelijk bestellen, prijs scherp en vlotte levering. Ook wordt je per mail goed op de hoogte gehouden van status bestelling- levering.

Prima !!!