Snel en. Correct

SCORE 10

Goede service en snelle levering.

SCORE 10

Supersnelle levering, bereikbaar, kundig en vriendelijk medewerkers

Snelle bezorging

SCORE 10

Makkelijk bestellen, en de volgende dag al geleverd. Top! Nu alleen nog ervaren hoe de toner vulling voor mijn printer bevalt.

Super schnelle Lieferung

Super schnelle Lieferung. Schuhe wie beschrieben. Alles top !!!

SCORE 8

snelle levering en prima huismerk cartridges

SCORE 10

Geweldig dat er werd aangegeven dat er bij het soort printer ook huismerk inkt was en dat was veel goedkoper en ze zijn super! Je hoort veel dat ze juist slecht zijn ook ivm lekken maar totaal geen problemen!! Volgende keer weer bestellen!!!

SCORE 8

Wanneer een bestelling geplaatst wordt, duidelijk aangeven dat eerst betaald moet worden. Heb hierdoor onnodig gewacht.

Score 10

Habe für meinen Peugeot 608 einen Günstigen Dachträger gesucht und hier einen Gefunden . Die Qualität ist sehr gut . Der Träger ist sehr Stabil . \nEr sitzt sehr gut und Stabil auf dem Dach . Sehr zu Empfehlen &#148077

Score 8

Bei einem Teil des Dachträgers (Teil B) war einer der 4 Stifte , in denen die Schraube zur Befestigung der inneren Abdeckung verschraubt werden sollte gebrochen. Die Befestigung ist zwar noch möglich, aber nicht mehr optimal. Den ganzen Träger zurückzuzsenden wäre ein unverhältnismäßig großer Aufwand. Aber zufrieden bin ich deswegen nicht !!!!!

SCORE 8

In Time afgeleverd!, Il ben benieuwd hoeveel paginas ik zal daarmee uitprinten, dan zal ik mijn définitive beoordeling geven.

• Aanbevelen Ja

Es gibt nichts zu Bem�ngeln!

Es gibt nichts zu Bem�ngeln!

Schnelle Lieferung und top Ware

Schnelle Lieferung und top Ware

SCORE 10

Snelle levering en goed product.

SCORE 10

snelle levering zelfs over de feestdagen , goed passende cartridge geen gedoe en een prima prijs

SCORE 10

duidelijke site, eenvoudig bestellen en vlotte levering. Kortom, wij zijn tevreden, op naar meer!!

SCORE 8

mooie site, het product is snel te vinden, snelle levering

SCORE 10

Toner cartridge goed verpakt geleverd. Cartridge ziet er op het oog goed uit en installatie ging soepel en probreemloos.Nog te vroeg voor een definitieve beoordeling afdrukken toner. 1e afdruk ziet er in ieder geval goed uit. Inkt.nl is nu mijn eerste keuze vanwege zeer scherpe prijs en keurige levering. Website is goed te navigeren en bestelproces is duidelijk en makkelijk te voltooien.

SCORE 10

snelle service en goed bereikbaar en klantvriendelijk. producten zijn goede kwaliteit en prijs is perfect

SCORE 8

duidelijke website, bestelprocedure eenvoud en effectief.

SCORE 10

Zeer snelle levering en goede nazorg (controle op juiste adres etc.

SCORE 10

huismerk toner is scherp geprijsd, snel geleverd en werkt prima.

SCORE 10

Heel makkelijk om uit te vinden, nog makkelijker met bestellen en betalen, binnen 1 dag geleverd. TOP!

SCORE 10

Super snel geleverd! Zelfs in de kerstperiode. Een aarader!