Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

SCORE 10

Snelle levering en beide cardridges werkten ; dat maak ik bij andere bedrijven wel eens anders mee.

Snel

SCORE 10

ik ben tevreden als ik iets bestel is het snel hier

SCORE 10

Goedkoop en snel geleverd. Product is volgens verwachting

SCORE 10

snelle levering en goedkope merkloze inkt

SCORE 8

Bestel al vele jaren naar volle tevredenheid bij Inkt.nl of haalde het zelf op !

SCORE 10

Ik had de toner besteld voor de HP1102W eerst gaf hij problemen over niet authentiek te zijn en printen hij niet, Na een herinstallatie werkt hij goed over mijn gehele netwerk, een laptop, desktop en telefoon. Prima cardridge

SCORE 10

Alles goed en correct afgehandeld top zo doorgaan geen op of aanmerkingen

SCORE 10

niets was zeer goed in orde

Snelle en goedkope service

Vlotte levering

Alles ok

SCORE 8

Cartridges snel ontvangen en voordelig. Kwaliteit moet zich nog bewijzen

SCORE 10

Makkelijk en snel geleverd Zeer tevreden

Nooit geen problemen prima

Vlotte en correcte service

SCORE 10

heel goed geholpen, service is uitstekend

SCORE 10

Prima verzorgd en snel in huis!!

SCORE 10

Goede levertijd, goede prijs. Zal zeker nogmaals bestellen.

SCORE 8

Bestelling ging soepel. Moet nog even afwachten of de inkt-cartridges goed gaan want ik heb ze gekocht omdat ik de laatste cartridges ging gebruiken. Maar het ziet er goed uit.

***

SCORE 10

Alles volgens afspraak en al jaren klant

SCORE 10

Goede en snelle service. Ondanks de drukte toch nog heel snel nieuwe cartridge ontvangen. Bij onze bestelling zat een niet passende cartridge. Snel en naar tevredenheid opgelost.

SCORE 8

afhamdeling van mijn bestelling was snel, accuraat wn naar volle tevredenheid tot de volgende keer!