Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

Goede en snelle service.

SCORE 10

prima; en pakketje werd bij de huisdeur van ons appartement in een senioren complex afgegeven. Heel fijn.

SCORE 10

Uw snelle levering en uw goede service was voor mij een uitstekende zaak.

prima geregeld en snel

SCORE 10

Keurig op tijd geleverd, zeker in deze drukke tijden. Het enige advies wat ik mee wil geven is om een bevestiging van de bestelling te sturen naar het emailadres dat tijdens het maken van de order wordt opgegeven. Verder dus niets dan lof :)

SCORE 10

Goede inktcartridges voor HP printer gekocht. Ik ben gegaan voor die van het huismerk. Ze werken goed en hebben een mooi prijsje. Erg tevreden!

Ik heb besteld via bol.com dus GEEN WINKELERVAQRING.. Verder heel tevreden.,

SCORE 10

Prima service en snelle levering

Goede en snelle levering

SCORE 8

Van de 2 ontvangen cartridge's bleek de zwarte niet te werken. Gemeld op de site.

Goede overzichtelijke site snelle afhandeling Binnen 24 uur geleverd

SCORE 10

Snelle correcte service c.q. afhandeling.!!

SCORE 8

Groot assortiment en leuke prijsjes jammer alleen dat na mijn bestelling ineens de verwachte levertijd een maand langer werd. Hierna toch maar geannuleerd en ga nu zoeken naar een alternatief.

SCORE 10

Mijn persoonlijke ervaring is positief. Bestellen gaat zoals verwacht eenvoudig en de levering supersnel. Het vervangen van de toner is ook voor een leek heel eenvoudig. Alles werkt, super tevreden.

Tolle Stiefelette

Tolle Stiefelette, schlicht, sch�nes Leder, sch�ne Farbe, kein Schnickschnack, genau mein Schuh!

Score 10

Schnelle Lieferung, alles i.O.

SCORE 10

Snelle levering en voor een scherpe prijs.

Sehr gut!

Schnell, sehr gute Passform und Qualit�t!

Toller schneller Service

Toller schneller Service! Lieferung sehr schnell, R�cksendeetikett beiliegend, tolle Stiefel!

Score 10

Ich bin sehr zufrieden und kann Sie nur weiterempfehlen. Immer wieder gerne.

Super snel bedriven,top service