*****

Prima levering en snel.

Score 10

Träger ist Top, flach, stabil, sieht gut aus, aerodynamisch,\nPreis i. O. Lieferung schnell\nBin sehr zufrieden

SCORE 10

Gemakkelijk de juiste inktcartridges gevonden, goeie prijs en snel geleverd.

SCORE 10

Zeer snel geleverd en toners werken direct.

SCORE 10

Super snel geleverd. Had een probleem met mijn cartridge, na contact met INKT.nl is dit supersnel en perfect opgelost.

SCORE 10

Super snelle levering. Producten zijn kwalitatief goed en goede prijsverhouding.

SCORE 10

Heb in het verleden al goede ervaringen gehad. Na koop van een nieuwe printer heb ik inkt van het merk van die printer besteld. Werd me nu te duur, terwijl ik ook geen XL cartridges kon bestellen. Bij INKT.nl kan dat wel, dan maar niet de originele cartridges.

Snelle service.

SCORE 6

Drie sterren, vanwege mijn eerste bestelling. Is goed aangekomen en vrij snel bezorgd. Ben goed geinformeerd over de verzending en de aankomst. 👍

SCORE 10

snel en gelijk uitgeprobeerd heel tevreden

SCORE 8

Snel geregeld en verzonden in drukke postbestelling periode. Scherpe prijzen. Prima!

SCORE 8

ik kreeg vlot geleverd wat ik bestelde, dat was mij ook beloofd.

SCORE 10

Ik ben erg tevreden ondanks dat de cardridges niet functioneerde op mijn printer. Hoe Inkt.nl kwam met een mogelijke oplossing en hulp was erg goed te noemen. Wat dat betreft een super goede feedback!

SCORE 10

Super snel geleverd voor een mooi prijsje!!

SCORE 10

Zeer snelle verwerking van bestelling

SCORE 10

Het was heel snel binnen in deze drukke tijd Super bedankt

Super snel afgeleverd. Erg goede prijs - kwaliteitverhouding

SCORE 8

Het is mijn eerste kennismaking met Inkt.nl en deze is tot nu goed. Nu kijken of ik ook tevreden ben over de geleverde producten

Afspraken correct nageleeft