Super tevreden . Snel geleverd.

SCORE 10

De kwaliteit is goed en snelle levering

SCORE 10

Zeer goede service en snelle levering én goede kwaliteit

Snelle service duidelijke website

Absurd snel!

SCORE 8

bestelling in goede conditie en op tijd afgeleverd

SCORE 8

Goede service en snelle levering

snel en betrouwbaar

Snelle levering!

SCORE 10

Heel gewoon, het wordt uitgevoerd en afgeleverd zoals op de website staat. Zo hoort het. Uitvoeren wat je zelf beloofd en geen verdere tricks of trucks. Daar ben ik blij mee !!

SCORE 4

Printer geeft steeds aan dat de inkt bijna op is. Terwijl die nieuw zijn.

• Aanbevelen Nee

alles prima verlopen

Voldoet aan verwachtingen

SCORE 10

Omdat ik niet zo heel veel print moest ik een niet al te dure cartridge aanschaffen. Dat kan dus bij Inkt.nl. Snelle levering en prima service. Ik ben blij.

SCORE 10

Misschien mogelijkheid op de side om naar afhaalpunt te verzenden bij ons staat de PTT soms half acht voor de deur. Voor de rest dik tevreden.

Snel en juis!

SCORE 10

Een snelle levering en vooraf even een belletje gehad of het adres klopt (dubbelcheck). Een hele tevreden klant!👍🏻

SCORE 10

Goedkoop en snel geleverd! Perfect beter kan niet.

SCORE 10

Ik deed op zondag een bestelling op rekening want ik was niet bekend met dit bedrijf. Op maandag werd ik gebeld voor adres verificatie. Op dinsdag ontving ik bestelling. Top!

SCORE 10

Dit was onze eerste bestelling bij 123inkt.nl en ons verraste vooral de perfecte communicatie over de bezorging en de snelheid en uitvoering daarvan. Dat uw prijzen onvoorstelbaar veel lager zijn dan 'in de winkel', wisten we al van uw website en die prijzen waren de aanleiding bij u te bestellen. Op uw website waren we gewezen door mijn oudste broer, al lang een tevreden klant bij 123inkt.nl. Met vriendelijke groet, ***

SCORE 10

Snelle en correcte service. Super prijzen

SCORE 10

Snelle levering. Product is scherp geprijsd.

SCORE 10

Snelle levering en zeer goede prijs-prestatie.