Kiyoh biedt bedrijven de mogelijkheid om elders verzamelde reviews te archiveren. Deze externe reviews worden niet opgenomen in de berekeningen van Kiyoh. De reviews zijn afkomstig van andere review partijen.

Professioneel en vakkundig

Een prettig en vakkundig persoon die de schroefpalen heeft geplaatst. Ook vooraf de afhandeling van de aanvraag ging voorspoedig en zonder onduidelijkheden.

• Aanbevelen Ja

Hele fijne mensen, goed materiaal. Eerlijke prijs.

Vlot en vakkundig

Na mijn akkoord op een duidelijk opgestelde offerte, werden in minder dan twee uur tijd zeven funderingsschroeven de grond in gedraaid, keurig uitgelijnd &c. Er bleken er minder nodig dan oorspronkelijk begroot, dat werd netjes verrekend op de factuur. Een mooie tuinstudio nu staat stevig op zijn poten. Mocht ik ooit een huis bouwen, dan komt dat ook op zulke palen en daarvoor bel ik Van Aken!

• Aanbevelen Ja

Fijn bedrijf, veel ervaring, snelle flexibele service

Fijn bedrijf , met korte lijnen, waardoor ze snel kunnen schakelen. Nette mensen die het werk komen uitvoeren. vaklui

• Aanbevelen Ja

Snel en vakkundig geregeld.

Na aanvraag ontvingen we snel offerte én konden het werk snel ingepland worden. Aardige jongens die het werk kwamen uitvoeren. Bedankt!

• Aanbevelen Ja

Liep vlot, acuraat en snel.

Communicatie verliep heel fijn. Jullie dachten met ons mee en gaven goed advies. Alles verliep soepel en volgens de afspraken. En top bedrijf met top service.

Goed werk geleverd!

Vriendelijk en snel geholpen.

Geweldig bedrijf

Na aangegeven wat moest gebeuren was niks teveel. Meedenkend bedrijf zoals je nog maar zelden vind.

• Aanbevelen Ja

Zeer goede service en prettige medewerkers, vakwerk

Zeer positief, snelle reactie, afspraak maken ook prima, Vakmanschap!

Zeer professionele mensen

Zeer bevlogen en professionele mensen. Die je bij staan met raad en daad.

• Aanbevelen Ja

Snel, vakkundig, volgens afspraak, in overleg!!

Top! En het is zo goed bevallen dat ik van Aken weer in November voor een ander project een paar palen laat draaien.

Efficient

Goede keuze, snel geregeld en een eerlijke prijs

• Aanbevelen Ja

Snel, helder en vriendelijk!

gaf goede uitleg, kwam netjes op tijd en reageert ook snel op de aanvraag. Top!

Degelijk en duidelijk

Prima communicatie, in korte tijd een duidelijke offerte ontvangen. Bij het plaatsen van de schoefpalen bleek er veel puin in de grond te zetten gelukkig had de monteur een kortere versie mee waardoor hij verder kon met zijn werk.�

• Aanbevelen Ja

Zeer tevreden over de communicatie en uitgevoerde werkzaamheden

Heel prettige ervaring met dit bedrijf. Communicatie is helder en er worden duidelijke afspraken gemaakt. Enkele dagen voor uitvoering werkzaamheden gevraagd of het mogelijk was het aantal schroeven nog te wijzigen en dit was geen probleem. Het werk is naar volle tevredenheid uitgevoerd, snel en vakkundig. Kortom, prima ervaring en zeker aan te bevelen!

Perfect uitgevoerde job.

Vriendelijke monteur perfecte afhandeling tegen een goede prijs.

Fantastische service!

Ik heb alles per email geregeld. Door we website een form ingevuld, dan krijg Ik een email van Dirk met een offerte. Dan heb ik 9 emails met Dirk uitgewisseld met diverse vragen over het process, technical details en andere dingen. Dirk was MEGA behulpzaam en hij heef alles voorgelegd. Dan in 2 weken is de monteur geweest en voor 2pm alles was geinstalleerd. De monteur heef heel netjes gewerkt, alles was helder en hij heeft alle vragen beantwoord.

• Aanbevelen Ja

Juist op hoogte, hulpstukken kunnen beter

Net personeel wat goed meedenkt, maatvoering is belangrijk. De hoogte is perfect, in lijn uitzetten moet afhankelijk van de ondergrond wel rekening gehouden worden met ongeveer 2,5cm naar elke kant speling. De paalsteunen moeten wel aangepast worden om ze te kunnen monteren aan de palen, hierin moet je wel handig zijn. (goed boren en zinkspray zijn noodzakelijk om de palen weer in lijn te krijgen) Verder is de kwaliteit van de steunen niet 100%, de bussen/moeren zijn geperst en kunnen loslaten, daardoor is de steun niet meer in hoogte te verstellen. dus voor fundaties fantastisch, voor palen zetten niet de meest snelle oplossing.

Zeker een aanrader. Volgende klus voor mij weer van Aken

Nette en vriendelijke vaklui

Netjes, vakkundig en snel geholpen

Netjes, vakkundig en snel geholpen

• Aanbevelen Ja

Zeer plezierig contact, goede prijs en kennis en kunde

Fijn contact, erg leuke professional die de schroeven kwam plaatsen. Rustig, kennis en kunde en lekker doorwerken.

Prima bedrijf

Had snel een offerte nodig ivm verzakken van onze overkapping. Binnen korte tijd een offerte ontvangen en op basis van het contact en de prijs akkoord gegaan. Voor het plaatsen van de schroeffundamenten nog telefonisch overleg gehad en de uitvoering ervan ook prima gegaan. Onze ervaringen zijn erg goed te noemen.

Vakmannen!

Moesten uiteraard op t laatste moment schroeffunderingen geplaatst hebben in de uitbouw. Van Aken heeft zn uiterste best gedaan om dit op een zo kort mogelijke termijn uit te voeren. Uiterst tevreden over de plaatsing en de afhandeling. Dank!

• Aanbevelen Ja

Goede en snelle service voor prima prijs

Voor de fundatie voor een serre gekozen voor schroefpalen van Aker. Werk kon snel worden uitgevoerd met weinig extra overlast. Professioneel en vakkundig ingemeten en gemonteerd.

• Aanbevelen Ja

Mooi product, snel, schoon en trillingsvrij

Medewerker was kundig en dacht in oplossingen