Kiyoh biedt bedrijven de mogelijkheid om elders verzamelde reviews te archiveren. Deze externe reviews worden niet opgenomen in de berekeningen van Kiyoh. De reviews zijn afkomstig van andere review partijen.

Fijn bedrijf�

Afspraken worden nagekomen, er wordt netjes gewerkt.�

• Aanbevelen Ja

Super professioneel en snelle service

Prijs/kwaliteit is buitengewoon goed. De palen zijn in overleg (met goed advies) uitgezet en stil en snel de grond in geboord. Precies zoals de bedoeling was. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden en als ik ooit weer palen moet laten zetten, dan bel ik ze zeker.�

Vakkundig

Prima ervaring, goede afspraken, duidelijke communicatie�

• Aanbevelen Ja

Duidelijke en 100 procent nagekomen afspraken.

Duidelijk overleg voor de start werkzaamheden met advies. Uitvoer prima en netjes.

• Aanbevelen Ja

Goed geinformeerd door van Aken en alles prima geplaatst.

We zijn erg goed geholpen door van Aken

• Aanbevelen Ja

Erg fijn bedrijf om in of beter buiten je huis te halen😉

Perfecte communicatie.Komen op de afgesproken dag.En erg service gericht.Goed bedrijf en zeker ook erg concurende prijs. Een aanrader voor iedereen

Uitstekend werk verricht

Uitstekende ervaring met Van Aken voor het plaatsen van twee schroef palen voor een veranda.�

100% naar tevredenheid

Alles helemaal volgens afspraak uitgevoerd. Zeer vriendelijke en professionele medewerker. Zeker een aanrader.

• Aanbevelen Ja

Van Aken Schroeffunderingen is super mooi en een net bedrijf.

Ze zijn super positief naar de klant gericht.

Vakkundig

Prettige omgang en net werk.

• Aanbevelen Ja

Opdracht is conform afspraak uitgevoerd, vooraf geinformeerd over verwachte aankomsttijd

Ze hebben 8 schroefpalen van in totaal 4,5 geplaatst. Was binnen 4 uur geregeld. Vooraf duidelijke offerte ontvangen. Uitvoering keurig verzorgd.

• Aanbevelen Ja

Goede service, vakkundig personeel, afspraken nagekomen, perfect!

Zeer kundig bedrijf, non nonsens, prettige communicatie, zeker aan te bevelen!

• Aanbevelen Ja

een prima mee denkende firma.

een zeer goede ervaring met van Aken, de klus netjes en correct gedaan en wat prettig was dacht mee en gaf tips over te storten betonvloer.

Duidelijk.

Paal laten boren door Van Aken, prima. Nette medewerker, beleefd en doet wat hij moet doen.

duidelijke uitleg, prima service

alles prima en vlot geregeld. geen enkele kritiek.

• Aanbevelen Ja

Prima ervaring. Helaas kon 1 paal niet op de gewenste plek geboord worden.

Erg goed.

Uitstend bedrijf

Alle afspraken correct nagekomen. Plezierig en vriendelijk contact met eigenaar. Prijstechnisch interessant en een aardige jongeman die het werk kwam uitvoeren.

• Aanbevelen Ja

Leerzame en voortreffelijke toegelichte fundering

Ik had mijn bedenkingen over deze wijze van funderen. De monteur van het bedrijf gaf mij uitvoerig uitleg over hoe deze fundering werkte. Geen ingewikkelde stellages of overlast gevend geluid. Geen trillingen zodat aangrenzende woningen geen schade ondervonden. Het gereedschap en materiaal ging gewoon binnendoor Dus gemakkelijk voor tuinen zonder achtertoegang. Bedankt

• Aanbevelen Ja

Snelle en goede service, komt afspraken na.

De schroefpalen waren snel en vakkundig geplaatst.

Zeer goede eerlijke service

Keurig op tijd. Vakwerk afgeleverd

Snelle en nette levering

Nette werknemer met verstand van zaken. Goede info en een mooie prijs.

Geweldig werk geleverd

rekening gekregen per email door mij niet uit te printen waarom niet ????

• Aanbevelen Ja

Service gaat dieper dan de palen!

Topservice v.w.b. de uitvoering. Er waren meer elementen nodig om de juiste stevigheid te krijgen. Ervaring en deskundigheid van de werknemer waren top!

• Aanbevelen Ja

perfecte voorbereiding en afhandeling.

Heel goede ervaringen , met fantastisch meedenkende werknemer (henk).

Zeer tevreden over Van Aken Schroeffunderingen

Ons zomerhuisje moest na 40 jaar opnieuw gefundeerd worden. Het ligt op een plek die alleen over water bereikbaar is. De grond is er zo drassig dat er geen heimachines gebruikt kunnen worden. Van Aken Schroeffunderingen biedt in zo'n geval uitkomst. Gegalvaniseerde ijzeren palen van 1,5 meter, voorzien van een schroefdraad, worden met een draagbaar elektrisch apparaat de grond ingedraaid. Aan deze palen kunnen verlengstukken van 1 meter bevestigd worden. In mijn geval bereikten we na ongeveer 3 meter de zandlaag. In totaal draaiden we op deze manier in 1 werkdag, tegen aanvaardbare kosten, 16 palen in de grond en staat ons zomerhuis stevig op de zandlaag. De betreffende medewerker van Van Aken Schroeffunderingen wist precies wat hij deed en dacht goed mee met de uitvoering van het funderingsplan. Ik raad het bedrijf dan ook van harte aan als u van plan bent uw zomerhuis, schuur of terras te funderen.