Dit is wat er achter de schermen bij Kiyoh gebeurt tijdens het verificatieproces.
Kiyoh is er trots op dat al de reviews op ons platform authentiek zijn; maar hoe krijgen wij dit voor elkaar? Het internet kan soms onveilig zijn, en dit is ook waar in de wereld van online beoordelingen. Daarom hebben wij bij kiyoh een gespecialiseerd moderatie team zitten – om zo ons platform zo veilig mogelijk te houden. In dit artikel nemen wij jou mee voor een exclusieve kijk achter de schermen bij kiyoh!
Voor dat de review bij ons onder ogen komt moet die natuurlijk geschreven worden. Lees hier meer over hoe je een review schrijft op ons platform:
Schrijf je kiyoh review in minder dan 60-seconden!
Stap 1: Je Beoordeling insturen
Na je aankoop krijg je automatisch een uitnodiging van het kiyoh platform om een review te schrijven of je laat simpelweg je review achter via het kiyoh platform zelf. Hier kun je een score uit tien achterlaten (dit telt dan mee voor de gemiddelde score van het beoordeelde bedrijf), wat vraagjes invullen, je eigen notitie achterlaten en zelfs foto’s insturen!

Kiyoh sterren
Stap 2: Ben je wel een echte klant?
Het is uiteraard de bedoeling dat enkel echte klanten een review mogen achterlaten, dit is het verschil tussen een beveiligd platform zoals kiyoh en een open platform zoals Trustpilot en Google! Als je je review hebt achtergelaten via de uitnodiging die je in je mailbox hebt ontvangen, dan gaat je review automatisch door naar stap 3.
Voor reviews die je op je eigen initiatief hebt achtergelaten komt er nog een extra veiligheidsmaatregel bij kijken. Om te vermijden dat ons platform overspoeld wordt met niet authentieke reviews, zal er een extra veiligheidsmaatregel van je gevraagd worden: het insturen van je aankoopbon.

Kiyoh receipt
De kiyoh moderatie specialisten verifiëren vervolgens de informatie op je bon met je corresponderende aankoop. Wanneer dit gebeurt is gaat jouw review meteen door naar stap 3.
Stap 3: Laten we met ons alle kiyoh veilig en netjes houden!
Een kiyoh review moet aan enkele voorwaarden voldoen om op ons platform te mogen staan, deze zijn er om de veiligheid van jou, het bedrijf en ons platform te garanderen. In stap 2 zagen we hoe enkel echte klanten een beoordeling mogen achterlaten. In stap 3 zetten wij het kiyoh moderatie in om ervoor te zorgen dat er: a) geen dubbele reviews geplaatst worden op ons platform, b) er geen persoonlijke informatie zichtbaar is in de reviews en c) er geen scheldwoorden en persoonlijke verwijtingen tussen de reviews staan.
Bij kiyoh streven wij ernaar om jouw reviews te modereren binnen de 72 uur, zodat die zo snel mogelijk op het web kunnen!

Kiyoh safety
Stap 4: Publicatie van de review!
Nadat ons knak moderatie team de review heeft geverifieerd mag die meteen online, binnen de 72 uur staat ie er al op! De review is nu officieel geverifieerd en telt mee als geverifieerde review bij de totale score van het bedrijf dat je beoordeeld hebt.
Weet je graag meer over hoe de totaalscore bij ons berekend wordt? Lees hier dan zeker mee:
Hoe wordt je kiyoh score berekend?
Wat gebeurt er als er toch een foute review door de gaatjes valt?
Het Moderatie team van kiyoh doet haar uiterste best om alle foutieve reviews te onderscheppen voordat ze online komen, in het geval dat er toch eentje door de gaatjes valt is het super gemakkelijk om dit te rapporteren. Klik simpelweg op het vlag symbooltje naast de reviews en de review in kwestie wordt naar het moderatie team gestuurd. Binnen de u krijg je dan feedback van ons over wat er met de review in kwestie is gebeurd.

Review aanpassen
Bij kiyoh staat veiligheid altijd op nummer één!
In dit kijkje achter de schermen bij kiyoh ontdek je hoe elke review zorgvuldig wordt geverifieerd, waardoor we de echtheid en integriteit van ons platform waarborgen. Van het checken van aankoopinformatie tot het handhaven van strikte richtlijnen voor de inhoud, ons moderatieteam is toegewijd aan het creëren van een veilige omgeving voor jou en andere gebruikers. Als er toch eens een foutje doorheen glipt, kun je dit eenvoudig melden via ons rapportagesysteem, zodat we snel kunnen ingrijpen en de kwaliteit van de reviews kunnen handhaven. Met onze focus op authenticiteit en jouw tevredenheid blijft kiyoh een betrouwbare bron van eerlijke feedback, waardoor we samen bijdragen aan een transparanter en betrouwbaarder online ecosysteem.