Snel en probleemloos en goedkoop. Hopelijk werkt het met de eventuele aftersales ook zo.
De service die door Beamerexpert werd aangeboden heeft geholpen bij het probleem die wij hadden van de microfoon die we hebben aangeschaft.
Originele beoordeling
De box die we hebben aangeschaft was net zo slecht als het gebruik van de microfoon op de laptop. Ons probleem met de geluidsinstallatie is hiermee niet opgelost.
Goed product en goede levering. Wel had ik bij de aankoop graag extra tips op de website over accessoires gehad (extra kabels en tripods) die ik nu miste waardoor ik niet gelijk van mijn aankoop kon genieten. Graag had ik die namelijk ook gelijk bij ze gekocht
Originele beoordeling
Goede levering maar moeilijk telefonisch bereikbaar. Had graag dat ze mee hadden gedacht over accessoires die ik nu miste waardoor ik niet gelijk van mijn aankoop kon genieten (plus ze hadden achteraf dus meer aan me kunnen verkopen wat ze nu dus niet hebben gedaan)
Meedenken, gewoon even bellen, actie! Zo hoort dat, webshop of niet. Dankjewel!
Bedankt voor dit mooie compliment Paul. Persoonlijk contact is exact wat wij willen bieden en wat ons bedrijf onderscheid van de andere (online) beamer winkels. Wij zullen hier hard voor blijven werken!
De oude beamer in de kerk gaf niet meer de kleuren goed door en ik vermoedde dat de lamp vervangen moest worden. Dat zou mijn probleem echter niet oplossen omdat de kleurenkaart aan het doorbranden was. Na een gesprek, vragenformulier en foto's werd een type geadviseerd. Deze werd in 2 dagen in goede orde geleverd. Nu vrijwilligers charteren om hem aan het plafond monteren. Met beamerexpert blijf ik zaken doen.
Het is natuurlijk altijd vervelend wanneer een beamer het einde van zijn levensduur is gekomen. Wij willen echter wel altijd een eerlijk advies geven, al is dat soms minder goed nieuws. In dit geval is er een overstap naar een nieuwe beamer gemaakt. Elk nadeel heeft zijn voordeel en jullie hebben nu een zuinigere laser beamer met een mooie helderheid van maar liefst 4500 Ansi lumen. Heel veel plezier met jullie aankopen voor in de kerk Harry en graag tot een volgende keer!
Ik had eerst op een andere site gekeken en was van plan om daar de beamer te bestellen. Helaas was daar de beamer ineens duurder. Na een nieuwe search opdracht kwam ik bij Beamerexpert uit. Zeer blij met de nieuwe beamer en de snelheid van levering. Ik werd ook netjes op de hoogte gesteld door een medewerken van de verzending.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw aankoop bij Beamerexpert! Het is vervelend wanneer de prijs op een andere website plotseling stijgt, maar gelukkig heb je een goed alternatief gevonden ;). Goed om te horen dat de levering snel en efficiënt verliep en dat je netjes op de hoogte werd gehouden van de verzending. We hopen dat je veel plezier zult hebben van jouw nieuwe en mooie Optoma beamer. Vrolijk Pasen!
Goed geholpen, op originele en professionele wijze
Bedankt Huub. Heel veel kijkplezier met je nieuwe projectiescherm!
zeer positief
Bedankt voor de positieve review en veel plezier met je nieuwe iiyama monitor.
Mijn specifieke vragen over een bepaald model werden erg snel en duidelijk beantwoord. Bestelling en levering verliepen ook snel en vlekkeloos. Prima service!
Het is geweldig om te horen dat uw vragen snel en duidelijk werden beantwoord en dat de bestelling en levering vlekkeloos verliepen. Uw tevredenheid is een teken van een uitstekende klantenservice en we hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Bedankt voor deze dikke 10!
Als alles goed loopt, dat is eigenlijk maar normaal. Pas wanneer het fout loopt komt de kwaliteit bovendrijven. Tom van Beamerexpert loste onze fout gelopen levering met de glimlach en supersnel op. En dat is een teken dat kwaliteit en service geen loze begrippen zijn! Toppers in hun vak !
Wat geweldig om te horen dat de dienstverlening van onze Tom van hoge kwaliteit was. Het oplossen van een probleem met een glimlach moet geen loze belofte zijn, maar een realiteit bij Beamerexpert. Ik kan begrijpen waarom je deze beoordeling hebt gegeven en we zijn blij dat we aan jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen.
Professionals!
Dikke duim omhoog!
Onze meer dan 10 jaar oude Beamer ging kapot- leeftijd. Via e-mails en telefoon gesprek snel en duidelijk opties kunnen bespreken, en gekozen voor Optoma EH400+. Bestelling ging snel en gemakkelijk en het nieuwe apparaat werd de volgende dag geleverd en zelf aangesloten. Uitstekend apparaat en prima ervaring.
Soms is het helaas niet anders dan een oud apparaat te moeten vervangen voor een nieuwe. Gelukkig is de nieuwe zuiniger en voorzien van alle laatste technieken, aansluitingen en een hogere resolutie. Goed om te horen de nieuwe Optoma beamer uitstekend aan jullie wensen voldoet. Tot over 10 jaar ;).
Zeer snelle levering
Lots of models in stock. Quick to respond, very helpful client service. Everything came safe and sound in a protection box. Highly recommend
Originele beoordeling
Ordered a projector on Friday. I know that the shop doesn't work on weekends (which is strange), but on Monday my order wasn't shipped (at least according to the website). I wrote to support on Tuesday, turns out my package was shipped after all, but no one knew where it was and on the website, it was in "expecting shipment" status. When I was out of town the delivery status changed to - gonna be delivered in 2 hours by dpd. DPD is the worst delivery service, I chose a pick-up point next to my house and according to the rules it was supposed to be delivered there, but for some reason, the courier thought differently. He/she left the package (which is almost 700 euros) at my neighbor's whom I don't know and never saw. And instead of getting my parcel in a few minutes, I was trying to contact my neighbors like 6-7 times until they finally were home.
Er is zoveel keus in beamers, dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Gebeld en enorm goed geholpen in het bepalen van mijn keuze. Ook zag ik erg op tegen het installeren; ze adviseerde mij om via beeld bellen het samen te doen. En zo hebben we het gedaan en dat ging fantastisch! Ik ben heel blij met mijn beamer en heel blij met de goede hulp die ik gekregen heb. Een super bedrijf!
Ik ben zeer deskundige geholpen.
Beamerexpert moest mijn product ook bij hun leverancier bestellen. Daar werd een kleine vergissing gemaakt. Na wat communicatie rond het wat en hoe werd het juiste product netjes omgeruild door UPS. Alles werd persoonlijk afgehandeld door Jip.
Prettig contact, levering op 2e etage geen probleem, alles werd netjes neergezet en geinstalleerd. Verpakkingsmateriaal werd meegnomen. In de aanloop werd ook goed meegedacht over onze behoefte en mogelijke oplossingen daarvoor
De bestelling kwam snel aan, en toen de timing mis leek te gaan is dat persoonlijk en snel opgelost. We zijn heel tevreden.
ICT slecht. Geen juiste hoeveelheid aangegeven maar daarna opgelost met een alternatief
Voor onze kerk ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe beamer. Ik ben toen terecht gekomen bij Beamerexpert.nl. Nadat ik ons hele wensenlijst (lichtopbrengst, beeldformaat etc.) had doorgegeven zijn hun opzoek gegaan. Op advies van één van de experts heb we een beamer besteld. Inmiddels hangt de beamer een paar weken en hebben we nog geen moment spijt.
Bedankt voor de mooie review Marcel. Erg fijn dat een van onze experts jullie kerk in Ens goed heeft kunnen helpen. Veel plezier met jullie mooie Epson beamer!
Catchbox was snel geleverd. Geen gedoe over het binnen een korte termijn ontvangen en verzenden. Er mag ietsie pietsie meer uitleg bij. Een kort a4tje met de gang van zaken... ontvangen + verzenden enz.
Bedankt voor de mooie review. De tip over de uitleg van de Catchbox zullen wij meenemen, zodat andere Catchbox huurders hiervan kunnen profiteren. Fijn dat het voor jullie College goed bevallen is. We helpen jullie een volgende keer graag weer.
Na veel wikken en wegen besloten om een beamer te kopen. Deze bij beamer expert besteld omdat ze een actie had lopen met een gratis scherm via Samsung en de reviews waren positief. Op de site stond dat er nog één op voorraad lag. Maar na bestelling kreeg ik een dag later een mail dat het iets langer kan duren. Maar eenmaal binnen kan ik alleen maar zeggen “WOW” wat een beeld en dat zonder scherm. Dus ben heel benieuwd wat het beeld zal zijn met scherm. Maar ik kan het bedrijf zeker aanraden voor de uitstekende duidelijke communicatie, service en afhandeling.
Het doet ons deugd dat je blij bent met je aanschaf bij Beamer Expert en dat je blij bent met de kwaliteit van de beamer. Mooi meegenomen dat je hebt kunnen profiteren van de actie met het gratis scherm via Samsung. Je hebt een hele mooie setup straks en met het projectiescherm wordt het beeld echt nog stukken beter. Het kan soms voorkomen dat een bestelling iets langer duurt dan verwacht, maar het is goed om te horen dat Beamer Expert je hiervan op de hoogte heeft gesteld en dat dit geen afbreuk heeft gedaan aan je tevredenheid over het product en de dienstverlening. Bedankt voor het delen van je ervaring en ik hoop dat je nog lang kunt genieten van je mooi aankopen!
Ik ben langs gegaan om advies te krijgen. In het advies ontbrak, zo bleek achteraf, voldoende kennis van de capaciteiten van de televisie en internet provider. Daardoor moest ik achteraf van provider wisselen om de boel goed werkend te krijgen. Hoofdlijn is echter dat ik goed ben ontvangen, goed technisch advies heb gekregen, het leveringsproces is goed verlopen, ook al parkeerde de bezorgdienst de beamer buiten voor de deur, maar dat valt Beamerexpert niet direct aan te rekenen, en vooral de aftercare is uitmuntend.
Het is jammer om te horen dat het advies dat je hebt ontvangen niet volledig was en dat je daardoor van provider moest wisselen om de boel goed werkend te krijgen. Dat is natuurlijk erg vervelend en zorgt voor extra tijd en kosten. Desalniettemin is het goed om te horen dat je goed bent ontvangen en goed technisch advies hebt gekregen. Ongelofelijk dat de bezorgdienst de beamer buiten voor de deur heeft geparkeerd. Wij zullen ze erop wijzen dat dit nooit meer mag gebeuren. Het is wel positief dat je de aftercare als uitmuntend hebt ervaren, want goede nazorg is natuurlijk ook belangrijk. Ik hoop dat je nu wel volop kunt genieten van je beamer!
Ik ben goed geholpen met het uitzoeken van mojn beamer, heb hem nog niet kunnen aansluiten maar zodra ik dat gedaan heb en er zou iets niet lukken met aansluiten weet ik zeker dat ik gewoon kan bellen en dat ze mij uitleggen wat ik moet doen
Fijn om te horen dat je goed geholpen bent met het uitzoeken van je beamer! Uiteraard kan je ons bellen wanneer je problemen ondervindt bij het aansluiten van de beamer. Geen probleem en wij helpen je graag op weg. Het geeft vertrouwen als je weet dat je altijd ergens terecht kunt voor ondersteuning en dat er een goede klantenservice beschikbaar is om eventuele vragen te beantwoorden. Ik hoop dat je probleemloos van je beamer kunt genieten en als je toch verdere vragen hebt, staan we klaar om je te helpen.