Ging niet heel soepel, maar ze hebben het wel recht gezet. Top service
Bedankt voor je positiviteit met deze bestelling Janine. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je volgende bestelling wel helemaal soepel verloopt. En natuurlijk heel veel plezier met je mooie Logitech aankoop!
Bestelde en betaalde XGIMI Horizon beamer Bij Beamerexpert i.v.m. laagste prijs. Kort erna bracht DPD de beamer die voortreffelijk was verpakt. Wat mij betreft: uitstekend adres.
Fijn om te horen dat wij de beste prijs hebben en dat de beamer goed verpakt en daardoor heel is aangekomen. We hopen dat je veel plezier zult beleven aan jouw XGIMI Horizon beamer Gerard. Als er iets is waarbij we verder kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te assisteren.
Vanaf mijn 1e telefonische contact een prima begeleiding. Ook toen het bezorgen (tussen de kerst en nieuwjaar) moeizaam verliep hebben ze alle moeite gedaan om mij gerust te stellen. Dus ook een geweldige after sales service, Paul Stiekema Zwolle
Fijn dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven Paul. En fijn om te horen dat je telefonisch goed geholpen bent en dat we je gerust hebben kunnen stellen toen het bezorgen moeizaam verliep. We waarderen je opmerkingen over onze after sales service en we hopen dat je blij bent met het product dat je hebt ontvangen. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen.
Echte service en deskundig advies door enthousiaste medewerkers maken het verschil met de concurrentie. Van offerte tot turn-key oplevering zonder enige rimpel in het proces. Wij hebben nu twee systemen draaien naar volle tevredenheid. Met dank aan Jip van BeamerExpert. Ik kan deze club van harte aanbevelen!
Bedankt voor jouw positieve review Ronald! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de service en het advies dat je hebt ontvangen van onze enthousiaste medewerkers en dat het hele proces zonder problemen is verlopen. We zijn blij om te horen dat u nu twee systemen heeft die naar volle tevredenheid werken en we waarderen uw aanbeveling. We hopen dat u nog vele jaren van onze producten en diensten zult blijven genieten. Ook namens Jip graag tot ziens!
Goede uitleg en geen vraag is teveel ben erg goed uigelegd welke beamer ik het beste kan nemen
Bedankt voor je review Richard! Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met de uitleg die je hebt gekregen en dat we in staat waren om je te helpen bij het kiezen van de juiste beamer. We hopen dat je veel plezier zult hebben met je nieuwe aankoop.
Ik ben al even op zoek naar een passende ultra short throw beamer. Die gehele periode ben ik voorzien van goed advies, uiteindelijk vorige week de knoop doorgehakt om aan te kopen. Bij de koop zeer goede service ondervonden.
Bedankt voor je positieve review Stefan! We zijn blij dat we je konden helpen bij het vinden van de juiste ultra short throw beamer en dat je een goede service hebt ondervonden bij de aankoop. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je nieuwe aankoop en dat je ons in de toekomst weer zult bezoeken voor advies of aankopen.
Track en trace iers te laat maar toch goede communicatie
Bedankt voor uw review! Het spijt ons dat de track en trace niet op tijd beschikbaar was, maar we zijn blij dat u tevreden bent met onze communicatie. We zullen ons best doen om deze problemen in de toekomst op te lossen. Als u verdere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We hopen dat u verder tevreden bent met onze diensten.
Wij hebben een beamer gehuurd voor het uitzenden van WK voetbal. Alles was netjes opgestuurd en op tijd! Wij zijn blij dat we een beamer hebben gehuurd bij Beamerexpert want je merkt echt een verschil in kwaliteit tussen een huisbeamer en een beamer van Beamerexpert. Service was ook erg goed en snel.
Ik wou een philips neopix maar die was uit productie nu heb ik voor minimale meerprijs een heel mooi alternatief een prachtige xgimi elfin voor mij onder de boom hoop dat het ook absoluut helemaal het einde is wat een apparaat
Het complete verhaal klopt en de service is prima
Het complete verhaal klopt en de service is prima
Ik heb precies wat ik Zocht maar beter want ik wist niet dat het bestond! Hoge kwaliteit draadloos op accu met supersone en draagbaar Ik ga mijn film in Indiase dorpen projecteren, past in de koffer en geeft perfect resultaat!
Zonder problemen snel geleverd gekregen
Bestellen van artikel gaat prima, levering is snel. Maar ik had het artikel toch niet nodig en wilde retourneren. Na aanmelding retour niets meer vernomen. Moet je zelf uitzoeken wat de status is. Retourneren vervolgens niet gratis. Domper.
Had een diverse keren contact met Beamerexpert. Zowel telefonisch als per e-mail. In alle gevallen was men goed bereikbaar, behulpzaam, vriendelijk en ter zake kundig. Voor mij echt een dikke tien en die geef ik niet snel.
Wat fijn om te horen dat u zo positief bent over onze bereikbaarheid, behulpzaamheid en kundigheid! Het is voor ons altijd belangrijk om onze klanten goed te helpen en we zijn blij dat u dat heeft ervaren. Dank voor uw dikke tien, die waarderen we zeer!
Goede service!
Op black friday een beamer besteld die door PostNL, maar niet bezorgd werd. Na een week gebeld met de klantenservice van Beamerexpert en ze boden aan om me direct een vervanging te sturen. Gezien mijn gebrek aan vertrouwen in PostNL gevraagd of ik hem ook op kon halen en dat was geen probleem. Daar heel vriendelijk ontvangen en direct geholpen. Ik hoop nog lang met deze beamer te doen, maar kom daarna weer terug bij Beamerexpert.nl voor de volgende!
Hartelijk dank voor je positieve review! Het is fijn te horen dat onze klantenservice jou goed heeft geholpen bij twijfel over de aflevering van de beamer door Postnl. En dat we jouw vertrouwen in ons hebben kunnen winnen door een vervanging aan te bieden. We zijn blij dat je tevreden bent met de beamer en dat je bij ons terug zult komen voor de volgende aankoop. Bedankt voor je vertrouwen in Beamerexpert.nl!