Artikel snel gevonden. Heel snel geleverd en beste prijs die ik kon vinden.
Top service. Na de bestelling gebeld om over een artikel even kort te sluiten. Voor wat wij dit wilden gebruiken niet geschikt dus telefonisch ander artikel gekozen. Alles snel geleverd, zeer tevreden.
Duidelijke info op de site, goede producten voor een goede prijs. En nog eens heel snel geleverd ook! Uitstekend!
Product zeer snel geleverd met een duidelijke handleiding en dus makkelijk geïnstalleerd. Zo kunnen we weer professioneel onze teammeetings doen!
Product is na bestellen snel verzonden met track-tracé en werd door postbode met zorg afgeven (want het was breekbaar ;-))
Snelle levering, goede communicatie. Ben tevreden. Absoluut aan te raden.
Beeld is prachtig, handleiding (download) prima te lezen en naar te handelen wb instellingen en opties. Veel kabelaansluitingen en dus apparaten mogelijk, voor mij iig tv modem en laptop. Energieverbruik is meer dan tv/monitor maar dat is ook logisch met zo’n lamp.
De bestelling was zoals beschreven
goede ervaring
Hier een beamer besteld na uitgebreid en vriendelijk advies ontvangen te hebben. Super service en erg blij met de beamer!
Expérience achat tout à fait positive si vous pouvez vous exprimer et comprendre le néerlandais. Livraison sur la Belgique de qualité et soignée dans un colis anonymisé. Prix compétitif.
Ik was mijn remote controle kwijt voor mijn beamer,van alles en overal geprobeerd. Eindelijk bij Beamexpert gingen ze meedenken.Ben geweldig goed geholpen en kan mijn beamer weer goed gebruiken.Dank jullie wel voor deze klantvriendelijke hulp. N
Goede en snelle service online, snelle bezorging, kortom zeer goede ervaring.
Het product is prima en voor een goede prijs. Het proces van uitlevering en verzenden duurde wat langere, alleen hier werd niet over communiceert. Moest zelf initiatief nemen om navraag te doen en ook hierna geen communicatie. Een mailtje etc met de mededeling dat er vertraging is, geeft al duidelijkheid en zichtbare betrokkenheid.
Natuurlijk is het erg vervelend dat een product niet leverbaar is of een langere levertijd heeft. Wachten is iets waar wij mensen niet van houden. Wat nog erger is dat er geen informatie verstrekt wordt. Dat zullen wij dan ook zeker oppakken en hier beter op letten. Ondanks dat er in deze corona tijd enorme levertijden en vertragingen zijn en de fabrikanten ons ook niets kunnen vertellen over wanneer de producten binnenkomen, proberen wij u toch goed te helpen. De beugel is uiteindelijk netjes geleverd, maar wel met lange levertijd. Hopelijk kunt u nog toch weer fijn aan de slag met de beugel en de beamer.
professionele voorlichting en meedenken naar de optimale keuze. Kennis van zaken.
Heel klantvriendelijk superservice en scherpe prijs.
Goed advies en snelle levering!
22 dagen zat er tussen de bestelling (artikel was op voorraad) en de levering. Geen duidelijke communicatie, wel een scherpe prijs maar dit ging ten koste van de service.
Een projectiescherm naar België verschepen duurt helaas langer dan een scherm naar Nederland. Dit loopt nog niet helemaal goed tussen de leveranciers en de koeriersdiensten. In dit geval bleek het werkelijk de wet van Murphy te zijn en ging alles mis. Zelfs zelfs de tracking die meneer kreeg werd tot 4 x toe uitgesteld. Na telefonisch contact met de klant begrijpen wij de frustratie die hij heeft erg goed. Meneer had zijn kinderen een bioscoop in de kerstvakantie beloofd, maar helaas kwam het scherm pas veel te laat. Hierdoor kon hij de belofte aan zijn kinderen niet waarmaken. Hier hebben wij ook onze oprechte excuses voor aangeboden. Als goedmaker hebben wij de klant nog een presentje gestuurd en nogmaals onze excuses aangeboden. Deze heeft hij geaccepteerd, maar de klant vindt dit nog steeds een leermoment voor ons en dus wordt de review niet bijgesteld.
Het is fijn als je belt of mail, ongeacht wie je spreek of schrijft met volle 100% dienst verlener zijn Top. Ook al gaat er iets mis met levering of aanbieding, het wordt herstel met veel kwaliteit en zorg. Blijf dit doen dan makken jullie pas echt het verschil met andere collega bedrijven. Groet AV Projects bv Team.
Goede producten en snelle levering
Originele beoordeling
Basis laag slecht!!! hechtingen kan beter op bepaalde kant en klare plamuren. Te trage feedback als er vragen worden gesteld over het proflduct niet professioneel!!!!!!!!!
Bedankt voor de review en veel plezier met de beamer Jan.
Ik ben heel content.
Goed om te horen! Veel kijkplezier met je mooie beamer in het nieuwe jaar Danny.