Projectorbeugel netjes de volgende werkdag geleved.

Had snel een projectorbeugel nodig, en deze werd netjes de volgende werkdag geleverd. Heel tevreden ook met de kwaliteit van de Chief beugel.

Naar verwachting

Ik kreeg niet de beloofde track & trace code. Dat is niet fijn. Na deze review kreeg ik een attent bericht dat ik vanwege het ongemak op iets lekkers kon rekenen. Dat vind ik een mooi gebaar. Echter een week later heb ik die attentie nog niet ontvangen, maar wel een mail met het verzoek mijn review aan te passen. Dat heb ik bij deze gedaan.

Concurrende prijs, snel geleverd

Ik was aan het rondkijken voor een XGIMI Halo beamer. Bij beamerexpert.nl hadden ze 'm ook, en alhoewel ze niet de laagste prijs hadden, stond er op hun website wel een knop met een tekst van de strekking, 'ergens anders goedkoper gezien, contact ons'. Zo gezegd zo gedaan, en binnen een half uur een email gekregen dat ze mij de beamer konden aanbieden voor nog weer 10 euro minder dan waar ik 'm had gezien (en waar ik 'm toch liever niet kocht omdat die niet gepecialiseerd waren in beamers). Daarna ging het allemaal heel snel qua bestellen en betalen, en 2 dagen later had ik 'm in huis. Ik geef 4,5 ipv 5 sterren omdat de communicatie nog iets proactiever had gekund m.b.t. wanneer ze de beamer verzonden hadden.

Gebrekkige communicatie

Na onderstaand 'avontuur' en de hierdoor getriggerde communicatie met de klantendienst, blijft de les voor Beamerexpert dat de communicatie met de klant nog kan worden verbeterd: "zeg wat je doet en doe wat je zegt". Fouten kunnen (en mogen) gebeuren, als klant kan ik dat aanvaarden (wij zijn ook niet altijd perfect). Intussen heeft Beamerexpert aangekondigd de lagere prijs voor het geleverde toestel te matchen ... en heb ik een flesje Lentebier van brouwerij JOPEN ontvangen dat ik bij gelegenheid zal proeven. Voor humor: 10/10 Conclusie: er blijft enkel de te verbeteren communicatie over die op dat moment erg frustrerend overkomt.

Kost wat maar dan heb je ook wat.

Goed contact, vlotte levering, prachtig beeld en mooie stille projector. Enige wat ietwat tegenviel is dat er een brief van de beamerexpert bij zat waarin stond dat er als verrassing iets lekkers bij zou zitten voor bij de eerste film. Jammer dat er niets lekkers bij zat... En dat is nu ook geregeld (-: Leuke verrassing hoor! Dikke tien!

Zeer tevreden over bestelling

Bestellen ging eenvoudig. Goede informatie over mijn bestelling. Snelle levering.

Super advies en correcte service

zoals boven

Uitstekende service

Goed advies en direct antwoord op vragen.

Super snelle levering, en keurige communicatie

De spullen waren in orde en snel geleverd. Aanrader!

de order bevestiging was in mijn spam beland dus even verwarring toen even bellen en alles was snel geregeld Hub

Prima mooi op tijd geleverd.

Hele snelle levertijd en in goede staat bezorgd.

Goede service.

Er ging iets mis met verzenden. Zeer keurig en netjes opgelost door Beamerexpert. Hier kun je gerust een duur apparaat bestellen.

Snelle levering. Wij hadden wat problemen met het installeren maar wij zijn binnen een paar uur uitstekend geholpen en in no-time was alles werkende.

Goed geregeld

Goede informatie en snelle levering.

Snel antwoord op vragen omtrent het product en de levering

Ik had wat meer expertise verwacht

De beamer die wij besteld hadden via de website bleek vanwege EOL niet meer leverbaar te zijn. Waarom dan aanbieden? Na onze wensen te hebben doorgeven voor het aanbieden van een alternatief bleek deze beamer niet te kunnen wat wij hadden gevraagd.

Alleen had ik nog een kabeltje nodig om mijn telefoon aan te kunnen sluiten en die was nog eens 80 euro helaas Maar nu werkt hij prima, misschien handig om dat bij de advertentie te zetten. Mvg mick

rommelig in de levering

In eerste instantie verliep de levering van verschillende artikelen rommelig en kwam het in delen binnen. Nadat ik hierover een opmerking had gemaakt werd dit door Jip direct opgevolgd en heeft er keurig voor gezorgd dat alles naar volle tevredenheid opgelost werd. @Jip, bedankt voor de service.

Alle beloften nagekomen

Correcte omschrijving op de website van het product. Stipte levering.

Top en snel

Ik had de C920S webcam besteld maar kreeg helaas de C920 thuis gestuurd

Ik had de C920S webcam besteld maar kreeg helaas de C920 thuis gestuurd. Volgens de verkoper zit het verschil in het afschermkapje welke ik de volgende dag dag thuis gestuurd kreeg. De reden waarom ik deze camera heb gekocht was vanwege online examens waarbij je ID scherp in beeld moet zijn. Scherp stellen kan de camera wel alleen niet met autofocus hetgeen het nog steeds lastig maakt met examens.

Initieel een slechte ervaring, wel netjes afgehandeld

Op het moment van bestellen werd aangegeven dat het door mij gewenste product voorradig was, dit bleek echter niet het geval. Dit werd ook netjes aan mij gemeld en vervolgens dat de levering enkele dagen later zou worden bezorgd. De nieuwe leverdatum liet aan zich voorbij gaan zonder enkel bericht van Beamerexpert. Vervolgens (gedurende een periode van 1,5 week) tot 3 maal toe opnieuw zelf moeten bellen, telkens met een verschuiving van de 'nieuwe leverdatum'. Na de 4de en laatste belpoging, waarin mij beloofd werd om teruggebeld te worden omdat ze gedurende uren geen contact konden krijgen met hun magazijn, mijn bestelling maar geannuleerd met een correcte toelichting van het probleem. Vervolgens is zonder een excuus de bestelling door Beamerexpert geannuleerd. Toen ik vervolgens op hun website keek zag ik mijn product weer als voorradig vermeld. Dit liet bij mij een erg vervelende nasmaak achter. N.a.v. het schrijven van deze (originele) review, is er contact met mij opgenomen. Er werd begrip getoond voor mijn teleurstelling en oprechte excuses gemaakt voor de gang van zaken, welke volgens Beamerexpert te wijten was aan interne miscommunicatie. Ondanks dat mijn bestelling verprutst is, ben ik steeds (telefonisch) vriendelijk te woord gestaan en is mijn klacht uiteindelijk wel serieus genomen. Ondanks deze slechte ervaring gun ik ze in de toekomst nog wel een herkansing mocht het ervan komen.