Boven verwachting

Duidelijke website. Snelle levering. Relevante informatieverstrekking.

Snel!

Snelle levering en goede communicatie.

Snelle levering webcam

Top. Alles in een keer goed volgens afspraak.

Dik tevreden

Toen mijn bestelling niet in voorraad was hebben jullie dat netjes opgelost. Helaas was de bestelling drie dagen later aangekomen als oorspronkelijk gemeld wat een beetje lastig was. Ik neem aan dat jullie niet verantwoordelijk zijn voor de vertraging.

Zeer goede service ! Super behulpzaam

Top ! Zeer snelle service. Heel aangenaam !

Prima service en personeel

Prima service een personeel.

Vlotte verwerking.

Goed advies

Na telefoon contact en duidelijk mijn bestelling aangepast, goed advies. Snelle levering veel keuze.

Fantastiche

Great service, fast response and exactly as ordered.

Eerste lamp deed het niet goed, meteen nieuwe gekregen, werkt perfect.

Originele lamp met nieuwe behuizing besteld voor mijn 13 jaar oude Epson EMP-TW700. De eerste lamp die ik van hen kreeg heb ik pas na vier maanden geïnstalleerd en begon na een week oververhitting van de beamer te veroorzaken, die vervolgens iedere keer na tien minuten automatisch afsloeg. Probleem bij Beamerexpert.nl uitgelegd en nog voor ik de lamp weer uit mijn beamer had gehaald zat er al een nieuwe in de bus. Die werkt nog steeds helemaal perfect. Top service!

deskundig en helder advies

alles wat is moest weten om de juiste webamcamera te kopen is me goed en bondig uitgelegd, ben blij met het advies , werkt prima!

Snel en goed geleverd

Kan niet beter

Goed advies en goede service

Niets aan toe te voegen

Middelmatig tot slecht

Dat je je moet nabellen naar je bestelling Bijzonder in deze digitale tijdperk

Beamer besteld en de dag erna thuis geleverd. De kleindochter vond de kleine bijgevoegde attentie ook heel leuk.

Te laat maar uiteindelijk goede service

Jammer van de late levering maar was de fout van de leverancier, niet van beamerexpert. Service was top

Goede prijs, snelle service!

Goede prijs, kwaliteit. Snelle service!

Stond klaar en redelijke prijs

Besteld via internet en kon het meteen ophalen. Werd netjes aan de deur afgegeven.

Snel en accuraat

De door mij gedane bestellingen worden zeer snel en accuraat behandeld. De besteld goederen heb ik meestal na 1 werkdag al ontvangen. prima service!

Vakkundig, vriendelijke en snel geholpen

Goed telefonisch bereikbaar, vriendelijke te woord gestaan. Er wordt rustig de tijd genomen om advies te geven. Realistisch over te verwachten levering i.v.m. voorraad. Duidelijke track & trace van de verzending.

Top service!

In de middag besteld en 5 minuten later al een mail terug dat de bestelling was ingepakt. Meteen de volgende dag geleverd met tussentijd mailtjes om de bestelling te volgen.

Goed advies, goede service.

Goed en gedegen advies. Vriendelijke service. Prompte levering. Wat wil je nog meer?

zeer goed advies gehad.

Na een korte mail van mij kant om advies hebben zij mij nog meerdere malen terug gemaild met vragen en daarna een gedegen advies gekregen.

Top service!

Leuk contact gehad met Sam. Zoals beloofd op de website de laagste prijs gegeven en volgende dag mijn beamer in huis. Aanrader!