Duidelijke website. Snelle levering. Relevante informatieverstrekking.
Snelle levering en goede communicatie.
Snelle levering webcam
Dik tevreden
Toen mijn bestelling niet in voorraad was hebben jullie dat netjes opgelost. Helaas was de bestelling drie dagen later aangekomen als oorspronkelijk gemeld wat een beetje lastig was. Ik neem aan dat jullie niet verantwoordelijk zijn voor de vertraging.
Goedemiddag, Wat vervelend dat uw pakketje later is geleverd. Wij hebben uw pakket dezelfde middag nog bij de post ingeleverd, dus ik vrees dat het daar vertraging heeft opgelopen. Het is dan ook erg druk geweest bij Postnl. Ik stuur u vandaag nog een klein presentje op ter compensatie. Goed weekend gewenst en veel plezier met uw aankoop!
Top ! Zeer snelle service. Heel aangenaam !
Prima service een personeel.
Vlotte verwerking.
Na telefoon contact en duidelijk mijn bestelling aangepast, goed advies. Snelle levering veel keuze.
Great service, fast response and exactly as ordered.
Originele lamp met nieuwe behuizing besteld voor mijn 13 jaar oude Epson EMP-TW700. De eerste lamp die ik van hen kreeg heb ik pas na vier maanden geïnstalleerd en begon na een week oververhitting van de beamer te veroorzaken, die vervolgens iedere keer na tien minuten automatisch afsloeg. Probleem bij Beamerexpert.nl uitgelegd en nog voor ik de lamp weer uit mijn beamer had gehaald zat er al een nieuwe in de bus. Die werkt nog steeds helemaal perfect. Top service!
alles wat is moest weten om de juiste webamcamera te kopen is me goed en bondig uitgelegd, ben blij met het advies , werkt prima!
Kan niet beter
Niets aan toe te voegen
Dat je je moet nabellen naar je bestelling Bijzonder in deze digitale tijdperk
Goedemiddag. Het is al erg vervelend dat uw pakketje later aankomt, maar het is helemaal vervelend dat u hier zelf achteraan moet bellen. Vanwege uw zeer complete order zijn de producten direct vanaf de fabrikant verzonden. Zij hebben uw order niet gelijk dezelfde dag behandeld en pas later verzonden helaas en zij hebben ons hier niet van op de hoogte gesteld. Wij gaan hieraan werken, zodat dit beter begeleid wordt. Ook had de post het vanwege de kerstdrukte en corona erg druk met het verwerken van alle orders in Nederland, dit heeft niet geholpen. Wij hebben u wel nog een presentje gestuurd voor het langere wachten, dat is vandaag bij u aangekomen. Hopelijk helpt dit enigszins. Wij wensen u toch veel plezier met uw mooie aankopen!
Beamer besteld en de dag erna thuis geleverd. De kleindochter vond de kleine bijgevoegde attentie ook heel leuk.
Jammer van de late levering maar was de fout van de leverancier, niet van beamerexpert. Service was top
Goedemiddag. Wij hebben u na uw slechte review gelijk even gebeld om te vragen wat er precies aan de hand is. U heeft bij ons een Catchbox cover besteld en deze was helaas te laat geleverd, waardoor u in de problemen bent gekomen voor een opname. De levering duurde maar liefst 4 dagen dat was een stuk langer dan de gebruikelijke 1-2 dagen die hiervoor staat. De cover komt direct bij de fabrikant in het buitenland vandaan en in deze tijden heeft dit onderweg helaas vertraging opgelopen. Wij hebben uw order geannuleerd en u een flesje wijn ter compensatie gestuurd. Het retourneren is zeker geen proces bij ons. Wij hebben u al een retourlabel voor het terugsturen gestuurd. U hoeft het nu alleen nog maar in te leveren bij een afleverpunt van de post. Alvast bedankt!
Originele beoordeling
Levering na 6 dagen nog steeds niet ontvangen, op de website staat echter: volgende dag verzonden. Heb het product intussen niet meer nodig (ik heb het elders gekocht) dus ik moet nu door heel het proces gaan van het te retouren.
Goede prijs, kwaliteit. Snelle service!
Besteld via internet en kon het meteen ophalen. Werd netjes aan de deur afgegeven.
De door mij gedane bestellingen worden zeer snel en accuraat behandeld. De besteld goederen heb ik meestal na 1 werkdag al ontvangen. prima service!
Goed telefonisch bereikbaar, vriendelijke te woord gestaan. Er wordt rustig de tijd genomen om advies te geven. Realistisch over te verwachten levering i.v.m. voorraad. Duidelijke track & trace van de verzending.
In de middag besteld en 5 minuten later al een mail terug dat de bestelling was ingepakt. Meteen de volgende dag geleverd met tussentijd mailtjes om de bestelling te volgen.
Goed en gedegen advies. Vriendelijke service. Prompte levering. Wat wil je nog meer?
Na een korte mail van mij kant om advies hebben zij mij nog meerdere malen terug gemaild met vragen en daarna een gedegen advies gekregen.
Leuk contact gehad met Sam. Zoals beloofd op de website de laagste prijs gegeven en volgende dag mijn beamer in huis. Aanrader!