Snelle reactie op vragen en goede.en duidelijke uitleg over product. Zeer tevreden
Na een kort overleg kreeg ik het gepaste voorstel en levering binnen de afgesproken termijn.
Ik had een Epson beamer besteld waarvan was aangegeven dat deze op voorraad was. Dit bleek echter niet het geval. Ron van Beamerexpert heeft me goed geholpen een passend alternatief te vinden. Ook de popcorn was een leuke geste.
Was mn eerste bestelling en kwam prima op tijd ondanks de Sinterklaasdrukte.
Correcte en snelle levering! Top
Helaas doet DHL afbreuk aan de kwaliteit en service van beamerexpert! DHL beweerde 2x het pakket aan ons filiaal te hebben aangemeld (helaas niemand gezien) Na overleg met beamerexpert mochten we het pakket ophalen bij DHL 45 min rijden aangekomen bleken ze het pakket terug op de vrachtwagen gedaan te hebben 45 min terug naar ons filiaal en contact met de vrachtwagenbestuurder tegen gereden en langs de baan ontvangen (vrachtwagenchauffeur bleek zich te hebben aangemeld op nummer 180 ipv 366) Beamerexpres zeker aan te bevelen!!!
levering was wat vertraagd door PostNL sinterklaasdrukte, maar dat ligt buiten hun schuld. prijs van de beamer was scherp, installatie en gebruik ervan moet nog plaatsvinden (daar kan ik nu nog niets over zeggen)
Ik heb een fantastische "monitor arm" van Beamerexpert bestelt. Nu het product bevestigd op mijn desk staat, ben ik echt tevreden. Bezorging duurde ongelofelijk lang, langer dan een maand. Ik moest een paar keer met klantenservice bellen enz. enz.
snelle levering van product na bestelling, professionele communicatie en gebruiksvriendelijke en gemakkelijke installatie. Ben blij met de aanschaf van deze professionele webcam.
Snelle levering van goede kwaliteit materialen
- basis op orde: snel geleverd, goede prijs, gekregen wat is besteld - onderscheidend: in de tekst op internet werd goed duidelijk gemaakt voor welk doel het product geschikt is (ik zocht op geschikt voor ms teams)
Iknwas op zoek naar een beamer, maar zag door de bomen het bks niet meer. Op de site stond "echte klantenservice", dis maar gebeld. En waarachtig iemand aan de telefoon met kennis vannzaken. Hij heeft me bijzonder goed geadviseerd en ook een betaalbare keuze gemaakt. Over het 'casten' van de mobiel naar beamer heeft hij zijn eerlijke mening gegeven. Kortom zeer tevreden. Vilgende dag beamer in huis en dik tevreden
goed geholpen door klantenservice. Snelle bezorging
besteld en volgende dag in huis
Ze hebben me behoed voor het kopen van de verkeerder beamer en hielpen me op een vriendelijke manier. Echt top!
Zeer positief, goed product en vlotte beantwoording.
Last minute voor het weekend nog een super beamer met scherm kunnen huren voor zeer scherpe prijs en mega scherp beeld voor een weekendje weg met het voetbalteam ! Volgend jaar zeker weer deze luxe!
Het orderproces verliep een beetje onduidelijk. Maar de service is meer dan goed! Spullen snel geleverd en goed bereikbaar!
In de chat zeer goed en kundig advies gekregen. Het scherm bleek in eerste instantie niet leverbaar, ik kreeg direct een mail met alternatieven. Toen een telefoontje omdat het scherm toch binnen bleek te zijn gekomen. Deze werd direct verstuurd, zodat ik deze nog voor een verjaardag binnen had. Scherm was goed verpakt en geheel volgens wens.
Uitstekende service and snel bezorgd
Nieuwe lamp geleverd binnen 24 uur en toen dit niet de goede was kreeg ik met een dag m’n geld terug
Na goed geholpen te zijn door de eigenaar heb ik mijn bestelling geplaatst. Helaas had PostNL een storing waardoor het pakket niet de volgende dag aangeboden kon worden. De eigenaar heeft dit zeer doeltreffend opgelost door het pakket op te halen bij PostNL en deze handmatig opnieuw in te leveren bij een voor hem lokaal inleverpunt. Door deze snelle interventie, kwam het pakket een dag later alsnog aan. Kortom. Een webwinkel met de service van de lokale handelaar.
Op de site besteld, vóór de deadline om de andere dag geleverd te krijgen. Privé adres opgegeven zodat het zaterdag bezorgd kon worden. Voor de zekerheid gebeld. Toen bleek dat er nooit op zaterdag wordt bezorgd (wij zijn 'n zakelijke provider). Dat zou wel op de site vermeld staan, maar heb ik dan over het hoofd gezien. Bezorging zou op maandag zijn. Het afleveradres zou daarom weer worden aangepast naar het bedrijf. Uiteindelijk is er pas dinsdag geleverd en helaas toch nog op het privé adres. Er wordt serieus gereageerd op je opmerkingen als je contact opneemt en er wordt actie ondernomen om herhaling te voorkomen. Suggesties gedaan m.b.t. verduidelijking op de site. Vertrouw erop dat daar ook echt iets mee gedaan wordt.
Goedemiddag Marcel, Bedankt voor uw bericht. Wij hadden de beamerlamp helaas niet meer zelf op voorraad. De beamerlamp is hierdoor verzonden vanuit een leverancier, deze heeft helaas de order vanwege drukte niet meer op vrijdagmiddag op kunnen sturen. Hierdoor is het pakket pas maandag vertrokken en dus op dinsdag bij u afgeleverd. Erg vervelend natuurlijk. We gaan dit proberen te verbeteren net als het aanpassen van adresgegevens. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Ik zal u een attentie sturen om de langere levertijd mee te compenseren. Hopelijk geeft u ons nog eens de kans, zodat we kunnen laten zien dat we wel degelijk goed en op tijd een beamerlamp kunnen leveren.
Originele beoordeling
Op de site besteld, voor de deadline om de andere dag geleverd te krijgen. Privé adres opgegeven zodat het zaterdag bezorgd kon worden. Voor de zekerheid gebeld. Toen bleek dat er nooit op zaterdag wordt bezorgd (wij zijn 'n zakelijke provider). Dat zou wel op de site vermeld staan, maar heb ik dan over het hoofd gezien) Bezorging zou op maandag zijn. Het afleveradres zou daarom weer worden aangepast naar het bedrijf. Uiteindelijk is er pas dinsdag geleverd en helaas toch nog op het privé adres. Al met al veel gedoe.
Ik ben prima geholpen met mijn vraag over een thuisbioscoopopstelling in een kleine ruimte.
Ik was op zoek naar een high end Optoma. Op enkele websites (oa beamerexpert) stond deze aan dezelfde goeie prijs maar hier stond deze ook als voorradig; er stond zelfs dat er nog maar slechts één stuk in voorraad was. Verder stond er voor zakelijke klanten betaling via factuur mogelijk was (staat trouwens nog steeds op hun site: Voor bedrijven en instellingen; U bestelt op rekening, het product wordt direct verzonden. Vervolgens sturen wij u een factuur per mail, welke u binnen 14 dagen na ontvangst van het product per bank kunt voldoen) Dus dit alles leek me ideaal, ik bestelde en koos betaling via factuur. Nog geen vijf minuten later kreeg ik een mailtje dat het artikel spijtig genoeg niet voorradig was en binnen een 2 weken zou binnenkomen, en met de mededeling dat dit artikel pas kon opgestuurd worden na betaling. 2 weken later (een dag voor de beamer bij hen ging toekomen) kreeg ik dan de factuur en het deze betaald, had daar ook geen enkel probleem mee, maar snap niet waarom het dan anders gecommuniceerd wordt? Eerste bestelling? Duurdere beamer? Geen idee, maar communicatie was alleszins tegenstrijdig. Het feit dat er stond dat deze voorradig stond en dit eigenlijk niet zo was, stoorde me wel wat meer. Ofwel dienen ze hun ERP software te herbekijken, of is dit gewoon een keuze om zo meer bestellingen te genereren (aanduiden dat iets voorradig is hoewel het niet zo is)? Door Corona bleek die 2 weken dan toch niet te kloppen, is enkele keren uitgesteld en heeft het uiteindelijk iets meer dan 3 maanden geduurd tot ik de beamer effectief toegestuurd heb gekregen, hier kunnen zij uiteraard niet aan doen; maar dat maakt het zogezegd 'voorradig zijn' uiteraard alleen maar pijnlijker. De communicatie kon in deze drie maanden ook beter, sommige e-mails bleven onbeantwoord. Waarschijnlijk omdat zij ook totaal geen zicht hadden op de effectieve leverdatum, maar dan is het beter om dit zo te communiceren. Uiteindelijk alles correct geleverd, tevreden van producten.