Ik werd goed te woord gestaan nadat het bestellen online niet lukte.

Teleurgesteld

Ik heb projectmatig 2 Optoma beamers besteld die uit voorraad leverbaar zouden zijn. Uiteindelijk kwamen alleen de wandsteunen en de beamers zelf bleken plots niet beschikbaar en duurde het vervolgens weken voor deze werden nageleverd. De bijbestelde HDMI kabels zouden bij deze nalevering meekomen, maar deze bleken niet in de zending aanwezig te zijn. Ik zit dus nu nog steeds met een niet volledig geleverde zending en een project wat sterk vertraagd kan worden afgerond.

Klantvriendelijk en de goedkoopste

Had met spoed een nieuwe lamp nodig, via email contact gehad en had de volgende dag de lamp binnen. Ook heb ik een mooie aanbieding gekregen als laagste prijs garantie. Mijn ervaring met deze winkel is zeer goed.

Fantastisch! Klein probleem gehad met een lamp, dit werd onmiddellijk en vlot rechtgezet.

Er was een klein probleem met een lamp, dit werd snel opgelost en zeer correct opgevolgd.

Advies goed, wel vergeten om de bestelde HDMI kabel meteen mee te sturen...

The best for projectors

Professional support and knowledge. Service minded and good timing.

doet wat het belooft!

's middags 3 uur nieuwe lamp besteld; was simpel te vinden via prima catalogus op de site. 's avonds bericht dat lamp in münchen(!) ter bezorging was aangeboden. volgende ochtend rond 10.30 had ik lamp (in prima beschermende verpakking) reeds in huis.

Wij zijn uitstekend geholpen en geadviseerd

Na serieus onderzoek of oude beamer (10 jaar oud) nog functioneel gemaakt kon worden, toch maar geadviseerd een nieuwe aan te schaffen. De techniek gaat harder dan de levensduur van onze beamer. Goed geadviseerd in nieuwe beamer voor ons gebruiksdoel, n.l. maar tien keer per jaar dus een goede en betaalbare beamer waar een damesclub goed mee overweg kan.

Order vergeten - goed hersteld

Prettig contact en goede communicatie.

Prima meedenkend

Prima meedenken en alternatief voor product aanreiken

top , snelle afhandeling

snel bestelling geplaatst , en hierdoor snelle bezorging , top

Scherpe prijs en uitmuntende service.

Nadat de projector die ik had besteld , toch tijdelijk niet leverbaar bleek te zijn, werd er direct een alternatief aangeboden, en had ik toch op tijd een apparaat in huis. Super!

Super service!

Geweldige service en klantgerichtheid!

Mijn contact met Ramon was goed, vriendelijk doch zakelijk. Hij hielp mij met de juiste keuze maken via de chat, én ondanks een voor hen vervelende retour situatie bleef Ramon mij goed en gemotiveerd helpen met een andere beamer. Ik zal voortaan altijd met BeamerExpert zaken doen!

Een prima ervaring

De lamp is volgens beschrijving geleverd. Bestelling en levering liepen zeer voorspoedig.

Snelle levering en top service

Snel antwoord op al mijn vragen, en mijn bestelde digitale scherm kwam keurig optijd en stevig verpakt binnen.

Snelle levering en scherpe prijs

Makkelijk besteld, snel geleverd. Niets te klagen! (Geen ervaring met probleemoplossing want geen probleem :) )

Werd goed geholpen en prima beamer vlot verstuurd.

Ik werd go er geholpen en men wist precies wat ik nodig had

Ik werd goed geholpen en men wist direct wat ik nodig had

Snelle professionele service

De medewerkers zijn bereid om mee te denken en komen met creatieve oplossingen.

Ik heb een product besteld ontvangen. Alleen zonder gebruiksaanwijzing.

Oprecht. Ik had geen betere service kunnen krijgen dan dat ze al verlenen. Bezorging in notime...

2de kerstdag besteld en toch snel geleverd

Tijdens de hele drukke feestdagen netjes en snel geleverd. De beamer doet het geweldig genot om naar te kijken. een dikke 10

Goede service, vriendelijke medewerkers

Na mijn bestelling van een Projecta scherm bleek bij bezorging dat dit scherm niet de opgegeven maten had. Na een mailtje met foto's hierover werd door Beamerexpert gelijk contact opgenomen met Projecta en is meteen nieuw scherm besteld. Helaas bleek Projecta hierna en volledig ander scherm met andere maten en verhouding op te sturen. Na telefoontje hierover is weer meteen contact gelegd en uiteindelijk werd derde scherm geleverd wat wel goed was. Erg matige prestatie van Projecta, maar Beamerexpert heeft dit vakkundig en naar tevredenheid opgelost.

Goed advies, vriendelijke medewerkers, een top product

We hebben verschillende keren contact gehad omdat we niet wisten wat de beste keuze is. We schrokken een beetje van de prijs maar we willen ook een goed resultaat. De Beamer die we hebben gekocht is heel helder en scherp van beeld ook daglicht en zelfs als de zon schijnt, ook bij donkere films als de Lord of the Rings. We hebben even moeten sparen en vlak voor de Kerst uiteindelijk besteld en binnen een dag ontvangen. We hebben wel de plafondsteun iets dichter bij het scherm moeten plaatsen maar dan was geen probleem. We hebben even zitten klungelen met het geluid, ook valt deze weg (HDMI) als er even geen geluid is. Echter gebeurt dit bij de ene computer wel en de andere weer niet. We nemen hierover nog wel contact op hoe we dit kunnen oplossen. Waarschijnlijk een instelling op de computer.