Beamer besteld die uit voorraad geleverd zou worden. Na verschillende telefoontjes was de mogelijkheid om de beamer in Hardinxveld op te halen. Of nog twee dagen wachten. De volledige voorraad zou door Bol.com opgekocht zijn. Na veel op en neer gebel veel te laat geleverd na onze presentatie waarvoor we de beamer nodig hadden.
Wat mis kon gaan ging mis. Op voorraad wil zeggen in Engeland. Bezorging ondanks afspraken meerdere keren niet nagekomen.
Allereerst onze excuses voor het feit dat uw bestelling niet is gegaan zoals het hoort te gaan. Wij doen er alles aan om dit soort problemen te voorkomen. Onze lampen komen uit diverse magazijnen en in dit geval uit een magazijn in Engeland. Dit hoort echter geen langere levertijd op te leveren. Beamerlampen worden ook vanuit Engeland binnen een werkdag geleverd. U heeft helaas een aantal dagen op uw zending moeten wachten. Dit komt omdat de eerste zending bij DHL is misgelopen. Om die reden hebben wij u een tweede lamp toegezonden, zodat u niet op de probleemoplossing met de eerste zending hoefde te wachten. De tweede lamp is netjes binnen een dag geleverd. Daarnaast hebben wij u ook een huur beamer ter beschikking gesteld, zodat u deze beamer kon gebruiken en u niet in de problemen zou komen met de door u te geven presentatie. Wij streven naar perfecte service, maar er kan altijd iets misgaan. Wij hopen toch dat wij u zo een oplossing voor het probleem hebben geboden.
Product op donderdag besteld en zou er de volgende dag zijn, want het was op voorraad. Product is op maandag bezorgd; via track en trace kon ik volgen dat het product uit Munchen moest komen. Geen correcte info en een paar dagen later dan verwacht. Het product voldoet wel geheel aan de verwachtingen.
Goedemorgen, Bedankt voor uw review. Erg vervelend dat u langer op de beamerlamp heeft moeten wachten dan gebruikelijk. Ik heb even naar uw bestelling gekeken en u heeft op donderdag besteld. Uw order is ook netjes op donderdag verzonden, maar heeft even op hold gestaan bij DHL, ik vrees dat uw order hierdoor pas vrijdag door DHL is verwerkt en verzonden is. Omdat het weekend ertussen zit, wordt dan automatisch de levertijd langer en is de lamp op maandag geleverd. Omdat wij veel met bedrijven en scholen werken, leveren wij helaas niet in het weekend. Wij verzenden onze lampen uit een centraal magazijn, omdat wij aan heel Europa verzenden. Dit magazijn zit in het buitenland, maar de levertijd is normaal gesproken 1 tot 2 werkdagen. Onze excuses dat u langer heeft moeten wachten. Ik zal u vandaag een presentje sturen. Daarmee hoop ik het ongemak enigszins te compenseren.
Wij hadden snel een nieuwe beamer nodig en zij konden ons op basis van een paar gegevens (afstand tot scherm o.a.) zo een goede beamer aanraden en kwamen die binnen een paar dagen installeren en onze oude, kapotte, demonteren.
Goed, snel en goede service.
Gehuurde CatchBox moest naar het buitenland opgestuurd worden, ruim op tijd verzonden en ontvangen. Eenvoudig retourlabel, super simpel!
goede begeleiding gekregen en daarna snel geleverd
Een paar keer met beamerexpert gebeld. Op advies van beamerexpert een beamer gekocht. Daarna ook nog een geweldig mooie prijs voor mijn beamer betaald.
Fijn contact met een mooi persoonlijk voorstel. Daarna keurige levering aan huis!
Goede en snelle levering
Prima product. Levering keurig volgens afspraak
Ik was op zoek naar een nieuwe beamerlamp. Deze kreeg ik snel geleverd. Daarna bleef er toch nog een probleem met de beamer bestaan. Via de chat en de mail snel geholpen.
eerst was er een probleem met de terugzending van het product met verkeerde maat (vanuit België), maar daarna snel geholpen en goede oplossing aangereikt.
Prima product. Levering keurig volgens afspraak.
Zeer prettig om mee samen te werken .. vriendelijk aan de telefoon en bereid om mee te denken ..
sterk in snel en duidelijk contact om vervolgens waar te maken wat is aangegeven
De site en de verkopers zijn zeer informatief. Product is geheel volgens omschrijving. Wel eventjes geduld met het ontvangen van het product, het is er niet de volgende dag! Zou zeker weer bestellen bij Beamerexpert.
oor de eerste keer heb ik iets besteld bij beamerexpert. Ik ben zeer tevreden over de snelle bezorging en service.
Gezellige gasten! Goeie kennis, en service gericht. Cheers,
Levering duurde 3 dagen ipv 1. Dus nee, niet onder de indruk. Na deze opmerking geplaatst te hebben ben ik gebeld door Beamerexpert die mij daarna alsnog kostenloos een hogere kwaliteit lamp heeft toegestuurd. Deze nazorg spreekt voor zich. Men gaat voor de tevredenheid van de klant. Super.
Originele beoordeling
Levering duurde 3 dagen ipv 1. Dus nee, niet onder de indruk.
Lamp besteld die in voorraad zou zijn, deze wordt echter niet binnen de beloofde -korte- levertijd geleverd, daarop heb ik in een mail op de man af gevraagd of de lamp echt wel in voorraad was, ja was het antwoord maar 'we hebben een fout in het systeem' waardoor we geen tr&tr kunnen geven + bla bla, na enkele dagen zonder ontvangst van de lamp heb ik gemaild de bestelling te willen cancelen, toen kon ik dus opeens wél een tr&tr code krijgen maar kijk kijk, die betrof een zending vanuit engeland, maw de lamp was dus helemaal niet in voorraad, na een week kreeg ik de lamp thuisgestuurd, de verkeerde... zucht, daarop werd mij gevraagd of ik wel de goede lamp had besteld, goeie genade kijk dan zelf in de door jullie aan mij gestuurde bevestiging van de bestelling. En na al die ellende krijg ik dan nu zelfs een verzoek of ik de bestelling wil reviewen? Nou dan vraag je er dus echt om, be my guest! Nooit meer beamer'expert'.nl voor mij.
Wat naar dat u zo'n slechte ervaring met ons heeft gehad. De door u bestelde beamerlamp is helaas te laat bij u afgeleverd. Normaal gesproken hebben wij een beamerlamp binnen 1 werkdag bij de klant Helaas duurde dat bij u veel langer, ook vanwege het weekend dat er tussen zat. Wij hebben u meerdere keren gebeld om onze excuses aan te bieden voor de late levering, ook hebben wij een flesje wijn nagestuurd en we hebben u aangeboden om de lamp voor u ter plekke te installeren en zelfs om het product gratis cadeau te doen, maar helaas weigert u verder enige medewerking. Hopelijk wilt u het in de toekomst toch nog eens bij ons proberen, zodat wij u kunnen laten zien dat wij wel degelijk goed kunnen leveren en de naam expert eer aan doen.
Meer dan een week onderweg vanaf online bestelling/betaling.
Beamer werkt nog niet helemaal zoals het moet maar ze zijn er nog bezig 👍
dik tevreden iets besteld volgende dag al binnen top!!
Makkelijk te bereiken. Geen poespas bij het gegeven advies. Goed produkt tegen redelijke prijs.