Super goede klantenservice

Vriendelijk personeel. Snelle levering + reactie op vragen. En natuurlijk een fantastisch product Aanrader!

Goede service. Snelle levering

Eerst een andere beamer in gedachten, maar aan de hand van foto's hebben ze mij een andere beamer aangeraden. Tevens ging mijn voorkeur uit naar draadloze connectie met laptop, maar dit werd in mijn situatie afgeraden. Zeer goede service!!!

Snelle levering; uitstekende service

Snelle levering; uitstekende service

Snelle levering en goede klantendienst

Had per ongeluk mijn bestelling 2x geplaatst, maar dit kon meteen rechtgezet worden door de klantendienst. Levering na 2 dagen. Universele beamer afstandsbediening deed wat het moest doen!

uitstekend

duidelijke site, snelle levering

Goede service en snelle levering

Binnen een aantal werkdagen werd de beamer geleverd. Alles compleet en goed verpakt. Ook een bevestiging ontvangen dat de betaling is voldaan, dat vind ik persoonlijk erg prettig.

Bij zo'n aanschaf hoort zo'n winkel!

Een beamer koop je niet iedere dag. Dus ging ik naar de expert. Ze doen hun naam eer aan: verstand van zaken, luisteren naar de wensen van de klant, prima advies en uitstekende en vriendelijke service.

Goed advies en fijne service

Zij hebben goed geluisterd naar onze wensen en mogelijkheden binnen ons bedrijf. Prima levering en service m.b.t. de Barco ClickShare Kan dit product aan iedereen aanbevelen die draadloos wil presenteren, het kost wat maar dan heb je ook zeker een top werkend product.

Snelle levering, wat Ik nodig had.

Beamer Lamp besteld, meter geleverd

Rommelige totaalservice wel snelle mailreactie

Drie onderdelen besteld pas na mailcontact leverdatum gekregen. Met drie verschillende transporteurs geleverd. Laatste onderdeel vergeten na mailcontact nageleverd. Bijzonder omdat alle onderdelen op de site op voorraad stonden. Wel snelle reactie op mailcontact.

Duidelijke site en snel geleverd goede prijzen

Geen 5 sterren, omdat op het plaatje duidelijk de c13 voedingskabel een uiteinde heeft met een hoek, maar ik kreeg eentje zonder hoek. Tony

Goed en snel

Super product gehuurd, snelle levering, mooie prijs en goed werkend. Verpakking was wat gedeukt hopelijk krijgen wij daar niet de schuld van. Retourlabel ook super service. Zeker vaker inhuren.

goede prijs, goede service

Product werkt naar behoren. Na mailcontact, snel en duidelijk antwoord.

Top bedrijf maken hun slogan laagste prijsgarantie waar

Snel, goede prijs en top beamer (de Epson TW7400)

Great service and quick delivery!

Great service and quick delivery!

Snelle levering, goede service

Het assortiment is erg groot. Met de alternatieven wordt prima uitleg gegeven en geholpen welke keuze er gemaakt moet worden

Netjes geleverd. Prima service.

Alles keurig verlopen. Absoluut niets op aan te merken.

Prima prijs/kwaliteit, levering kon sneller

Nette prijs voor een originele lamp in niet originele behuizing. Vrijdag besteld, dinsdag pas binnen (was op voorraad). Geen track and trace ontvangen.

Goede meedenkers en communicatie

Top en snel!

Super!! Ga zo door!

Fan-tas-tisch

Goeie en vlotte service!helpen met aanbeveling en kijken niet enkel naar de verkoopwaarde van een product!bieden materiaal aan op maat van de klant!TOP!!!

Snel geholpen

Deskundig, behulpzaam en vriendelijk

Uitermate prettig om zaken mee te doen.

Correcte levering

Besteld product correct geleverd