Snelle levering en goede service

een geweldige bestelervaring en levering 1 dag na bestelling

een soepele bestelprocedure, waarbij ik snel, vakkundig en efficient geholpen werd t.g.v. telefonisch contact omtrent het bestelde product. De levering de dag erna van een toch wel groot product viel in zeer geode aarde!

Goede service, top product

Goede website met makkelijk bestel proces. Ik ben daarna gebeld of het een probleem was als de levertijd 2 of 3 dagen was omdat ze er anders een spoedlevering van zouden maken. Dat vond ik erg netjes. (En de Optoma ultra short throw beamer die ik heb gekocht is ook helemaal top).

makkelijke website snelle levering

Makkelijk site, snel geleverd. Makkelijker kan het niet, product was ook top voor een goede prijs

Goede advies en installatie van de producten

Beamerexpert heeft de situatie beter en goedkoper beordeeld dan de twee andere bedrijven. Het systeem is op afspraak prima geinstalleerd en werkt perfect.

Goede webshop, snelle levering

Ik heb Mighty Brighty projectieschermverf besteld en de volgende dag werd het geleverd. Dit verfsysteem heeft echt goed resultaat, de helderheid van het beeld, alsmede het contrast verbeteren aanzienlijk, mits je geduld hebt en de handleiding nauwgezet volgt. Van een plaat MDF maak je zo een fraai scherm.

Ronduit schandalig!

In November 2018 online een beamer op voorraad besteld en betaald, enkele dagen later een mail ontvangen met de melding dat beamer niet meer voorradig was. Enkele andere voorstellen ontvangen maar niets voldeed aan onze eisen zodat we een refund aangevraagd hadden. Ondertussen ruim een half jaar verder en nog steeds geen terugbetaling ontvangen.

Prima service!

Hd een specifieke beamer nodig voor een bepaalde afstand en beeld grootte.

Prettig en snel in contact en inhoud

Tot de volgende keer!

Top, snel geleverd.

Goede service, meteen goed advies via chat.

Goed advies en prettige mensen

Snelle service geleverd. Dit gekoppeld aan een persoonlijke benadering en advies waar ook echt naar de wensen van de klant wordt gekeken is heel prettig. Ook zaken waar je zelf (nog) niet aan hebt gedacht, worden zonder opdringerig te zijn goed afgehandeld. Super

Vriendelijk

Door een fout in het magazijn bleek de bestelling niet verzonden, maar ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en het pakje werd dezelfde dag alsnog verzonden.

Goed advies gekregen en producten snel verstuurd

Goed advies gekregen en producten snel verstuurd

Professioneel, snelle levering en origineel product

Wij bestellen graag en de afhandeling van de order gaat snel en correct.

zeer correcte en snelle behandeling

zeer correcte en snelle behandeling klantvriendelijke communicatie

levering beamerbeugels bleef lang achter

Goede producten en service, jammer dat de beamerbeugels lang op zich hebben moeten wachten.

Geweldige service voor prijs gelijk aan de online prijsvechters

Ook bij een tegenslag werd er niet makkelijk opgegeven maar een goede oplossing gezocht. Zeer tevreden.

Zeer snelle service en denken goed mee!

De mensen van Beamer expert zijn zeer behulpzaam, beantwoorden vragen snel en denken met in het totaalproject. Daarnaast ook bereid om dingen even net iets anders dan normaal te doen om, als het nodig is, snel iets voor elkaar te krijgen. Ook nog eens prima prijzen, dus alleen maar positieve ervaringen hier. Zeer aanbevolen!

alles volgens afspraak en snelle levering

Makkelijk de juiste lamp gevonden op de website en snelle levering volgens afspraak.

gepersonaliseerd advies en snelle foutloze kevering

gepersonaliseerd advies en snelle foutloze levering, dat is mooi!

Echte adviseurs

Samen met de heren gekeken naar de juiste beamer. Er zijn zoveel verschillende beamers met allemaal pluspunten die een andere beamer weer niet heeft. Gelukkig hebben ze ons enorm goed geholpen met het uitzoeken van de juiste. Het installeren ook door hen laten doen, snel en zonder gedoe. Top!

goede service met betrekking tot het vervangen van de beamer

goed advies om een beamer te vervangen, de beamer gaf witte stippen en dat zou niet aan de lamp liggen, maar iets op de printplaat.

bij en tijdens de besteling goed op de hoogte gehouden van de levering en lever tijden van het product

vriendelijke helpdesk

netjes op tijd geleverd en altijd bereikbaar

Professionele club die meedenkt met wat er nodig is

Goed geholpen, snel gehandeld. Enige plus punt wat ik zou willen voorstellen is een 'helpdesk' in het weekend.