Alles op tijd en goed! Zo hoort het.
Na de aanschaf van een beamer bleek dat na een dag de afstandbediening het niet meer deed, na gebeld te hebben voor een oplossing via de helpdesk werd duidelijk dat het simpel op te lossen was! Top gedaan!
goed product, snelle service
3 grote 75 inch touchscreen besteld van Iiyama. Top schermen met heel veel toepassingsmogelijkheden.
Prima snelle service, goede prijsafspraken kunnen maken en vlotte levering. Tevreden!
Goede service, en alles op tijd geleverd
goede service, kennis van zaken en snel en netjes geholpen!
Geweldig bedrijf. Echte specialisten. Ze staan altijd klaar voor een oplossing. Echt een aanrader.
Was op zoek naar reinigingsmiddel voor mijn beamer doek. Snel gevonden en duidelijk omschreven. Binnenkort toe aan een nieuwe beamer en neem deze site zeker mee.
Goed te vinden wat ik zocht, goede prijs, vlot geleverd
Service is super! Deskundige klantenservice en heel goed te bereiken.
beste, service was perfect en lekker snel gefixt. nogmaals bedankt voor de goede service. Perry.
Het bestelde beamerscherm blijkt niet goed te passen wil deze omruilen voor een andere moet ik 25% van de aanschafwaarde betalen voor de retourzending. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Gaat me niet om het geld en stuur deze ook niet meer terug gewoon uit principe! Zeer slecht dit!
Originele beoordeling
Keurig op tijd gerepareerd betaling achteraf
Snelle reactietijd en meedenken in mogelijkheden. service gericht en kwalitatief product met goed verwerkt logo.
Zeer snelle levering van een product die technisch en qua prijs zeer in orde is
Na telefonisch contact direct een offerte in de mail. levering binnen 1,5 dag. Goed geregeld dus.
Pluspunten
servicegericht veel uitgezocht over een voor ons passende beamer snelle levering
Verbeterpuntenqua grootte voldeed de eerste beamer niet (2 x grotere dan een gewone beamer daardoor erg zwaar) was handig dat even te vermelden. zie je niet op de foto. de tweede beamer is perfect,
Pluspunten
Prettige ontvangst en presentatie/ demonstratie
VerbeterpuntenOnduidelijk over parkeermogelijkheden. Gemaakte afspraak om langs te komen was niet bekend bij de beide heren die aanwezig waren. Desondanks was dit probleempje soepel opgelost.
Pluspunten
Snelle levering Denken graag met je mee Goed product
VerbeterpuntenWanneer je nog weinig ervaring hebt met jullie bedrijf is het fijn wanneer er nog even een reactie op je mail komt of bevestigd wordt dat jullie de mail hebben ontvangen en dat het een en ander in gang gezet gaat worden. Vooral wanneer het kort dag is. In jullie hoofd was het vanzelfsprekend dat het op tijd zou komen, bij mij niet. Dus dan zou info op de mail helpend zijn. Nu ik meerdere ervaringen met jullie heb, is mijn vertrouwen dusdanig dat ik een bevestiging niet meer zo nodig heb (nog wel handig) maar ik heb inmiddels het vertrouwen dat jullie zeggen wat jullie beloven :-)
Pluspunten
Ik was erg onder de indruk van de persoonlijke en kundige hulp. Waar door een leverancier een product niet op tijd kon worden geleverd heeft Beamerexpert.nl het middels een creatieve en persoonlijke manier voor mij opgelost!
Pluspunten
snelle en goede levering
Pluspunten
snelle en correcte levering.
Pluspunten
heel snelle service