Pluspunten
Correcte afhandeling van de bestelling.
VerbeterpuntenMoment van leveren specifieker doorgeven bvb levering op … tussen …& … uur
Pluspunten
Snelle duidelijke reacties over de email. 1 Product direct vanuit voorraad leverbaar. Andere 2 producten werden direct vanuit het buitenland rechtstreeks verzonden. Hierdoor 1 dag later in huis. Hierover prima op de hoogte gehouden.
Pluspunten
vriendelijk te woord gestaan.
VerbeterpuntenWanneer men aan geeft terug te mailen, moet men dat ook doen. Wanneer er op de site staat "op voorraad", is het niet duidelijk dat het uit Engeland moet komen, wat een langere levertijd tot gevolg heeft.
Bedankt voor uw review. Jammer dat wij een onvoldoende van u hebben gekregen. Ik begrijp uit uw review dat u niet bent gemaild. Dat is uiteraard geen nette werkwijze. Ik zal bij de klantenservice navragen waarom dit niet gebeurt is. U bent hier voor nu niet mee geholpen en u heeft helaas een slechte smaak aan uw bestelling overgehouden. Ik zal u morgen een attentie sturen om deze smaak hopelijk mee weg te spoelen. Fijne dag verder!
Pluspunten
snelle levering met kennis van zaken
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
snelle levering conform afspraken
Pluspunten
Zeer vriendelijke en provisionele behandeling en oplossing
VerbeterpuntenGeen toezegging doen over de levertijd, was in mijn geval een dag later.
Pluspunten
levert wat je bestelt voor de afgesproken prijs.
Pluspunten
Duidelijke site, gaat vanzelf en vlotte levering.
Pluspunten
Klantvriendelijk, snelle levering.
Pluspunten
snelle positive prettige levering
Pluspunten
prima service!
Pluspunten
Snelle afwikkeling. Goede info. Van alle (beamer) markten thuis.
Positive
Hier wird schnell geholfen! Vielen Dank und gerne immer wieder!
Pluspunten
snelle en correcte levering
Pluspunten
Makkelijk bestellen en snelle levering.
Pluspunten
Het product was snel geleverd en in goede staat. Verder was de service goed en kon ik dmv tracking info mijn bestelling goed volgen.
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering. Prima geregeld.
Pluspunten
Hele vriendelijke service over de telefoon. Heb al mijn vragen kunnen stellen aangaande mijn beamer ook die niet direct relevant waren voor het product dat ik wilde aanschaffen.
Pluspunten
Hele goede service We hadden een kapotte lamp geleverd gekregen kwam er na goed mailcontact meteen een nieuwe. Top
Pluspunten
communicatie klantenservice, bestelwijze, verpakking/verzending
Verbeterpuntenjuiste foto's van betreffende product plaatsen (geen illustraties)
Pluspunten
Na in eerste instantie de verkeerde beamers te hebben gestuurd, snel de fout hersteld en de juiste beamers geleverd. Omdat deze in de vakantie geleverd werden, duurde het een poos voordat we e.e.a. konden testen. Beamer expert heeft ons hier ruimschoots de tijd voor gegund. Een goede service en een goede follow-up!