Pluspunten
Snelle levering, heldere communicatie
Pluspunten
Hele snelle en vriendelijke reactie via e-mail, binnen 10 minuten. Prima bestel proces en correcte levering.
Pluspunten
Snel contact via de chat. Vakkundig geholpen ,kreeg gelijk een paar goede adviezen en opties voor een nieuwe lamp voor mijn beamer. Dag later lamp binnen en plug en play.
Pluspunten
Snelle levering, perfecte service/kwaliteit
Pluspunten
Vlotte en doortastende service. Volgens afspraak volgende werkdag geleverd; ook internationaal! Aanrader en plezier om (ook zakelijk) mee samen te werken
Pluspunten
Perfecte service
Pluspunten
Advies kundig en persoonlijk
Pluspunten
prima informatie, goede service.
Verbeterpuntenaanpassen tijden bereikbaarheid op website
Pluspunten
Goede communicatie, snelle service
Pluspunten
Customer Service perfect op orde!
Goedemiddag, Bedankt voor uw review. De levertijd op gepersonaliseerde Catchbox producten is 2-5 dagen. Op de Catchbox Plus is dit echter langer en bedraagt dit 2 weken. De Catchbox Plus is pas net uit en helaas is deze langere levertijd pas bekend geworden, doordat u een te late levering heeft gekregen. Onze excuses voor de langere levertijd. Ik zal u een presentje sturen ter compensatie en om de slechte smaak mee weg te spoelen.
Pluspunten
goede producten snelle levering komen afspraken goed na
Verbeterpuntensneller reageren op mail
Pluspunten
Fijn bedrijf met hele snelle en persoonlijke service. Ze hebben veel producten en de prijs kwaliteit verhouding is ook erg goed! Ik raad dit bedrijf absoluut aan.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Ik had een hele fijne en snelle service!
Pluspunten
Duidelijke productinformatie op de site. Het aangegeven verbeterpunt is direct opgepakt en de ontstane wrevel weggenomen.
VerbeterpuntenStellen dat een onderdeel op voorraad is en met twee dagen in huis is terwijl het onderdeel na betaling ineens uit Zuid Duitsland moet komen en dat de tijd tussen bestelling en aflevering vier dagen bedraagt vind ik een groot verbeterpunt. Wanneer ik dat voor het bestellen had geweten, dan had ik mijn bestelling niet geplaatst.
Goedemorgen, Erg vervelend dat u langer op de beamerlamp heeft moeten wachten dan gebruikelijk. Ik heb even naar uw bestelling gekeken en u heeft op donderdagavond om 22.58 uur besteld. Wij kunnen uw order dan pas op vrijdag verzenden. Omdat het weekend ertussen zit, wordt dan automatisch de levertijd langer. Omdat wij veel met bedrijven en scholen werken, leveren wij helaas niet in het weekend. Wij verzenden onze lampen uit een centraal magazijn, omdat wij aan heel Europa verzenden. Dit magazijn zit in het buitenland, maar de levertijd is nog altijd 1, uiterlijk 2 werkdagen. Onze excuses dat u langer heeft moeten wachten. Ik zal u vandaag een presentje sturen. Daarmee hoop ik het ongemak enigszins te compenseren.
Pluspunten
Snelle communicatie, goeie spullen en prijs
VerbeterpuntenSommige apparaten (zoals de Catchbox) bestellen ze extern en daardoor kan de levering daarvan soms langzamer zijn dan aangegeven. Bij een haastklus is dat niet handig. Maar ze denken goed mee en hebben geholpen met een oplossing. Daarom geen 5 sterren maar 4,5 ;-)
Pluspunten
Super snelle levering en aandacht voor de klant met indien nodig uitleg over wijzing product
Pluspunten
Belde netjes op dat iets niet meer leverbaar was en stortte snel het geld terug
Pluspunten
Informatieve website. In mijn geval een nieuwe beamerlamp besteld voor mijn Panasonic beamer. Daarbij gekozen voor een originele lamp in een derde partij module op basis van hun advies.
VerbeterpuntenLevertijd niet binnen 24 uur, maar netjes hierover geïnformeerd. Product zou binnen 5 dagen worden bezorgd, maar werd uiteindelijk binnen 2 dagen bezorgd.
Pluspunten
Snelle reactie, leveren op tijd
Pluspunten
Snel vriendelijk accuraat professionel responsive
Verbeterpunten:|
Pluspunten
Een goede service , vriendelijk aan de telefoon.
Verbeterpuntenwebsite met IDEAL betaling Kon ook storing zijn
Pluspunten
Goed advies, snelle levering
Verbeterpuntengeen
tot 2x toe ging er iets mis bij het verzenden van de bestelling.