Pluspunten
Deskundig advies en snelle levering.
Pluspunten
goede service snelle levering
Pluspunten
Eerder geleverd dan aangegeven en dat ondanks de feestdagen!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Perfecte levering en op tijd!!
Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenVoorraad is niet naar werkelijkheid waardoor de levertijd ook naar waarheid is.
Goedemorgen, Bedankt voor uw review. Ik heb even naar uw order gekeken. De voorraad van de producten klopte wel. Maar omdat u meerdere stuks heeft afgenomen, werden de producten direct vanaf de fabrikant uit Denemarken verzonden. Hierdoor is de levertijd een dag langer, maar vanwege het weekend dat erbij kwam was het in uw geval nog langer. Erg vervelend natuurlijk dat mijn collega u een verkeerde levertijd heeft doorgegeven. Nogmaals onze excuses daarvoor. Ik zal u een mooie attentie sturen ter compensatie. Fijne dag verder.
Pluspunten
Prettige hulp bij vraag over welke lamp wij nodig hadden.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
- snelle en inhoudelijk goede reactie op vraag (vooraf) - advies betrof niet alleen "koop product x bij ons" - snelle levering en goed verpakt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Uitleg, betaling en retour zending alles verliep netjes. Ook telefonisch contact was goed.
VerbeterpuntenEen retour sticker meesturen.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Goede communicatie. Origineel product.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Gewoon wat je van een webshop mag verwachten. Snelle levering vanuit de shop, gemakkelijk producten te bestellen. Goede informatie over hun producten.
Pluspunten
Communicatie en meedenken. Zeer snelle reactie gehad op mijn vragen per mail en ben daarna zelfs door Beamerexpert.nl gebeld om het een en ander te verduidelijken. Daarna is er een directe levering geregeld vanuit het buitenland omdat ik de beamer voor een bepaalde dag moest installen. Er is uitdrukkelijk gemeld dat ze verwachten dat hij er op tijd zou zijn, maar dat niet konden garanderen. De beamer is ruim op tijd binnen gekomen!. Tot een volgende keer!.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Bestelling was erg snel verstuurd.
VerbeterpuntenIk had wel graag een bevestiging ontvangen dat mijn bestelling verstuurd/onderweg was. Dan kon ik daar rekening mee houden.
Pluspunten
Duidelijke website, zeer goede service, snelle feedback als er vragen zijn gesteld, Snelle levering, telefonisch vriendelijk en technisch goed te woord gestaan.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
goede service
Pluspunten
Snelle levering, prima product
Pluspunten
Well organised
bestelling was niet compleet, 2x moeten mailen om de rest binnen te krijgen.
Goedemorgen, Jammer dat wij de tas niet op tijd bij u konden krijgen. De leverancier zou een levering binnenkrijgen, maar deze was helaas vertraagd en dus later binnengekomen, vandaar de langere levertijd. Ik zal u een kleine attentie sturen ter compensatie van het ongemak. Veel plezier met uw beamer en tas en nog een fijne dag gewenst!
Pluspunten
prima product en snel geleverd.
Pluspunten
Beamer opgestuurd voor onderhoud, werkt weer als nieuw, BEDANKT!