Pluspunten
Goede service en telefonische ondersteuning
VerbeterpuntenHet duurde ruim een week voordat ik mijn bestelling binnen had.
Pluspunten
Snelle en correcte uitvoering van de bestelling en regelmatige updates over de verzending.
Positive
Good service, everything perfect
Pluspunten
Had even moeite om contact op te nemen, maar daarna werd ik uitstekend geholpen en werd de bestelling perfect afgehandeld en geleverd.
Verbeterpunten- Contact via chat of contactformulier werkte een tijdje niet.
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie review! Inmiddels is de chat en de mail weer op orde. Wij hadden wat computerproblemen vanwege een verhuizing van kantoor. Erg vervelend, mijn excuses hiervoor. Fijne dag verder!
Pluspunten
Doen erg hun best om bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Wij zijn erg tevreden!!! Camping & Chaletpark Ursemmerhof B.V.
Pluspunten
lekker snel en deskundig
Pluspunten
Prima service, reageren snel, zelfs 's avonds.
Pluspunten
Goede informatie, snelle levering, flexibele opstelling.
Pluspunten
Uitgebreide informatie en instructiefilms om tot een goede afweging te komen voor mijn aankoop. Perfect. Berichtgeving over de verwerking en verzending van de bestelling zodat ik weet waar ik aan toe ben. Complimenten.
Pluspunten
Er was een probleem met de levering, maar de mensen van Beamerexpert hebben dit super opgelost en zo hebben wij het bestelde artikel nog snel mogen ontvangen
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten!
Pluspunten
- snelle afhandeling - perfecte service - heldere website
Pluspunten
Goede communicatie, vlotte levering.
Pluspunten
efficiente website en ondersteuning goed prijs/kwaliteit uitstekende service bij problemen
Verbeterpuntenheel heldere afspraken voor ophalen en retourneren maken
Bij de schermen staan de projectiematen vermeld, niet de buitenmaten. Gelukkig paste het precies, maar dat had net anders kunnen zijn. Wel handig om die er ook bij te vermelden.
Goedenavond, dat is een goede tip. We zullen dit meenemen om onze service en website te kunnen verbeteren. Bedankt!
Pluspunten
Snelle reactie bij vragen en correcte levering!
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Handige site om beamerlamp terug te vinden, correcte afhandeling van de bestelling en snelle levering.
Pluspunten
Goeie service Snelle service prima geprijsd Professioneel
Pluspunten
Onmiddellijke reactie (zelfs telefonisch) op een contactname. Levering OK en - tot nader order - een goed werkend product.
VerbeterpuntenN.
Pluspunten
snelle service