Pluspunten
op tijd geleverd en goed product
Pluspunten
Goede communicatie
VerbeterpuntenLever duidelijke aansluitschema's mee. Nu lijkt het meer op dozen schuiven en moeten we zelf alles uitvinden.
Pluspunten
Delivery was fast
VerbeterpuntenFaulty device (remote not working)
Thanks for your review. The remote of your new projector didn't work. Unfortunately we can't see that form the outside of the box. We have sent you a new remote and have also sent you a little present to make it up with you.
Pluspunten
snelle reaactie, goede service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pluspunten
- klantenservice - bereikbaarheid van de helpdesk online
Pluspunten
Oplossingsgericht in aankoop en installatie momenten Vriendelijke adviseurs
VerbeterpuntenAan eindafwerking projecten valt nog wat te verbeteren
Pluspunten
Snelle en uitstekende service was mogelijk.
VerbeterpuntenTelefoondienst doet zijn best, maar communicatie verloopt daardoor minder direct.
Betere bereikbaarheid. Late tot geen reactie op mails. Bij verhuur van producten is het niet mogelijk om online dagen te selecteren. In principe is het alleen maar mogelijk om 1 dag te huren.
Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijs
Pluspunten
fijne service
Pluspunten
snelle levering origineel product(Epson)
Pluspunten
zeer snelle en correcte levering. Je wordt middels e-mail goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Betaling op factuur, een zeer groot pluspunt !
Pluspunten
Hulp bij niet snel kunnen leveren verdient een pluim.
Pluspunten
levering was een week vertraagd maar er werd hier goed over gecommuniceerd. Kon de bestelling annuleren maar heb dat niet gedaan. Bij levering bleek het product ergens goedkoper te zijn. Verschil werd meteen teruggestort op mijn rekening.
Pluspunten
snel antwoord op mail
Verbeterpuntengeen goede communicatie mbt levering. factuur is mogelijk maar na keuze hiervoor moet je toch eerst bekend zijn bij het bedrijf en wordt er gevraagd toch eerst betaling te voldoen. (dit is uiteindelijk wel opgelost) levering duurde langer, hier geen bericht over ontvangen.
Bedankt voor uw review, met uw feedback kunnen wij onze service verbeteren. Het product heeft er inderdaad langer dan verwacht over gedaan. Wij zijn afhankelijk van informatie van derden, in dit geval de distributeur en zij hebben ons helaas niet laten weten dat de zending vertraagd was. Onze excuses hiervoor. Ik zal de distributeur en fabrikant vragen hiervoor in de toekomst zorg te dragen, zodat wij u ook tijdig kunnen informeren. Ter compensatie van het ongemak zal ik u een kleine attentie sturen. Veel plezier met uw nieuwe beamer.
Ze maken beloftes die ze niet nakomen, slordig. Beamer besteld, op website stond dat ze het op voorraad hadden, bleek dat dat niet zo was. Ze communiceren dit niet goed en laten aan je lot over.
Bedankt voor uw review, met uw feedback kunnen wij onze service verbeteren. Het door u bestelde product was inderdaad niet meer voorradig op het moment van bestellen. Dat is natuurlijk erg jammer en slordig van onze kant. De fabrikant heeft dit product altijd liggen was ons beloofd, maar dit blijkt dus niet zo te zijn, aangezien er veel van verkocht waren in die week. Wij hebben u na uw bestelling direct een mail gestuurd, waarbij wij de levertijd hebben aangegeven en u een alternatief hebben aangeboden tegen een lagere en scherpere prijs. Dat product was wel voorradig en daar heeft u ook voor gekozen. Jammer dat u de oplossing voor het probleem onvoldoende acht, zo aan uw review cijfer te zien. Ik zal u daarom een kleine attentie sturen.
Pluspunten
Flexibel zijn tav leveren schermen.
VerbeterpuntenVoorraad beter op orde hebben
Pluspunten
klantgericht. Nemen contact op bij klachten!
VerbeterpuntenStock op de website is niet actueel. Bestelde lampen die volgens de site in voorraad zijn bleken niet in voorraad te zijn.
Pluspunten
hele goede service. Na 16 uur besteld en nog de volgende dag voor half elf binnen!!
VerbeterpuntenNou, ik was zooo blij! ik kan er geen verzinnen
Pluspunten
Duidelijke website, normale prijzen.
VerbeterpuntenOp de website stond "op voorraad" en "op werkdagen voor 16.00 uur besteld, volgende dag in huis". Allebei niet waar. Op voorraad is voorradig in de UK bij de leverancier. Eer dat in Nederland afgeleverd wordt duurt dat minimaal twee werkdagen.
Goedemiddag, Jammer dat uw ervaring onvoldoende met ons is geweest. Wij hebben een aantal Catchboxen zelf voorradig en dan is de levertijd 1 dag. Wanneer wij een model niet meer voorradig hebben, dan wordt de Catchbox direct vanaf de fabrikant verstuurd. In dat geval is de levering 1-2 dagen. Dit staat ook netjes op de productpagina vermeld: Levering binnen 1-2 dagen. Hopelijk kunnen wij u een volgende keer overtuigen en een voldoende scoren! Ik wens u verder fijne Paasdagen toe. Met vriendelijke groet, Ramon Schuller Beamerexpert.nl
Pluspunten
Best and quickest in the business!!!
VerbeterpuntenSofar none,...