Pluspunten
Snelle levering, goede advisering
Pluspunten
Snelle levering van een originele beamerlamp van Sony.
Pluspunten
Er ging iets mis met de bestelling maar dat is uiteindelijk goed opgelost door Beamerexpert.
U heeft bij ons een Catchbox gehuurd en deze is per ongeluk aan het factuuradres gestuurd. In de doos hebben wij gratis een extra kabel meegestuurd. U bent de eerste die naar een extra kabel heeft gevraagd buiten de meegeleverde kabels, dit is namelijk nog nooit ergens nodig geweest. Wij hebben speciaal voor u de locatie gebeld om te vragen welke kabel er nodig was, echter is er nooit op onze ingesproken voicemail gereageerd. Hierdoor wisten wij niet exact welke kabel wij moesten leveren. Tevens hebben wij op maan- en op dinsdag aangeboden om in te auto te stappen en naar de locatie te rijden om het voor u op te lossen. Hier is echter niet voor gekozen. Wij zullen niks u rekenen en nemen de kosten op ons, hopelijk is het zo netjes opgelost.
Pluspunten
Pluspunten
Top snelle levering!!!
Pluspunten
Zeer snelle service, doen wat ze beloven
Pluspunten
Goed bereikbaar, afspraken nagekomen, goede telefonische service en uitleg.
Pluspunten
Scherpe prijs Duidelijke informatie over de verschillende lampopties Snelle en nette levering. Juiste product ontvangen Product voldoet helemaal aan de verwschtingen. We hadden een b-merk lamp, nu een Diamond lamp. Zichtbaar kwaliteitsverschil. Heel tevreden over.
Verbeterpunten- geen Uiteraard op langere termijn afwachten of de lamp echt goed is.
Pluspunten
Super snelle levering, top service, goede prijzen!
Pluspunten
netjes belde dat het later ewerd
Pluspunten
Oplossings- en klantgericht. Het zat mij bij de plaatsing van de lamp wat tegen. Dit heeft beamerexpert perfect opgelost. De lamp werd voor mij in de beamer geplaatst. E beamer funtioneert weer als nieuw. De communicatie verliep zeer prettig.
VerbeterpuntenGeen. Het is gewoon heel fijn dat als je iets op afstand koopt, het bedrijf goed bereikbaar is en een geweldige service levert. Een 10-met-een-griffel!!
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie
Pluspunten
Telefonisch goed benaderbaar Overzichtelijke site met goede informatie
VerbeterpuntenBestelprocedure kan beter
Pluspunten
Snelle en deskundige reactie op service aanvraag gekregen.
Pluspunten
Snelle afwikkeling wat betreft de bestelling....meedenken is wat ze doen.
VerbeterpuntenIk had 4 artikelen besteld, welke op verschillende tijdstippen/dagen binnenkwamen, behalve 1 artikel, wat ik nog steeds niet binnen heb, te weten een Epson ELPCB 02......
Pluspunten
Netjes geholpen en meegedacht over een probleem (kapotte lamp). Keurige service.
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam en netjes verpakt.
Pluspunten
Snelle reactie en snel de lamp kunnen leveren. Prima voor elkaar.
Pluspunten
Er kwamen veel excuses.
VerbeterpuntenProduct stond op de website als voorradig - dat bleek niet het geval te zijn. Dan werd... het foute product opgestuurd. En tenslotte dan toch het juiste.
Goedemorgen, Helaas gaat er wel eens iets mis met het verzenden en hebben wij u de verkeerde beamer opgestuurd. Dit proces wordt nog met de hand gedaan en dan wil een menselijke fout nog wel eens voorkomen, ondanks dat dit voor u erg vervelend is. We hebben dit geprobeerd op te lossen door u een attentie te sturen en door uiteraard de verzendkosten te vergoeden. Jammer dat u er alsnog een slechte ervaring aan overhoudt. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en toch heel veel gebruiksplezier met uw aankopen gewenst!
Pluspunten
Snel en accuraat!
Pluspunten
Goede communicatie, snel handelen.