Pluspunten
Heel goede service, vriendelijk en deskundig aan de telefoon, supersnelle levering
Pluspunten
Prima originele lampen, vorige lamp ging nog langer mee dan fabrieksduur!
Pluspunten
Eerste keer dat ik hier bestel en ik moet zeggen TOP SERVICE ! Ik bestel hier nog meer !
VerbeterpuntenMomenteel geen !
Pluspunten
8 op 10
Pluspunten
Snelle service, flexibel
Product wat staat aangegeven voor levering de volgende dag werd niet geleverd, en ook geen communicatie hierover. Ik moest een week later bellen voordat het product alsnog werd bezorgd. Verder niet teruggebeld (zoals beloofd) en geen excuses voor de vertraging. Verbeterpunt: kom je afspraken na en communiceer duidelijk naar de klant.
Pluspunten
Goed advies en snelle levering
Pluspunten
snel gereageerd op mijn vraag. snelle levering.
Pluspunten
Goede en snelle reactie op vragen en opmerkingen
Pluspunten
Gunstige prijzen voor hoogwaardige producten. Snelle levering en communicatie
Pluspunten
Verstand van zaken
VerbeterpuntenDe klant altijd van te voren meedelen(er worden geen aansluitkabels meegeleverd) De klant er op wijzen(bestel een hdmi kabel erbij)!
Pluspunten
snelle levering. denkt met klant mee
Pluspunten
Snelle en correcte levering, gebruiksvriendelijke website
Pluspunten
Prima informatie, goede bereikbaarheid & accurate levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
bij het beslissen van welke beamer het beste voor ons paste, werd goed meegedacht.
Pluspunten
Snelle levering! binnen 2 uur bevestiging van verzending pakket! Super fijn als je lampen kapot zijn. Prettig dat je als bedrijf gewoon op factuur kunt bestellen! Kortom perfecte afhandeling van mijn bestelling.
Pluspunten
Snelle levering van het gevraagde artikel. Ook was het goed verpakt, artikelen kwamen in prima staat aan.
VerbeterpuntenIk kreeg een aantal dagen nadat ik de goederen al had ontvangen plots een bevestiging dat de goederen net verstuurd waren. Die volgorde klopt niet helemaal, maar doet uiteraard niets af aan de snelle en juiste levering.
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling, zelfs in het weekend. Hulde!
VerbeterpuntenIk zou het echt niet weten. alles naar wens.
Pluspunten
goede correcte service ook bij erg late levering buiten hun schuld
Pluspunten
Teruggebeld is al een pre. Snelle afhandeling en betrouwbaar. Top
VerbeterpuntenDoorverbinden naar juiste persoon
Pluspunten
Snelle levering, prijs/kwaliteit prima!
Pluspunten
vakkennis, accuraat, vriendelijk, prima aftersales advies