snelle levering maar service naverkoop is niet professioneel ik wacht nog op antwoorden .
We hebben goede adviezen gekregen en een mooie beamer gekocht voor ons mannenkoor in Vlaardingen!
Wij helpen veel kerken aan een professionele beamer opstellingen, maar natuurlijk staan wij ook voor het mannenkoor uit Vlaardingen voor de volle 100 % klaar! Veel plezier met de zeer goede Epson beamer en het mooie projectiescherm.
Goed ingepakt, geleverd binnen het aangegeven termijn en verder goede prijs.
Fijn om te horen dat wij ons werk goed gedaan hebben. Bedankt voor de review Bas. Veel plezier met de mobiele Xgimi beamer.
Juiste beam, na persoonlijk contact gevonden. extra service mbt kleur en niet moeilijk doen over de lopende aanbieding, gewoon top !
Fijn dat we je hebben kunnen helpen Marc. Veel plezier met je mooie Epson beamer!
Van tevoren gebeld met over de soort beamer. Vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Na bestelling heeft het echter dagen geduurd voordat de bestelling verstuurd was, ging het product retour omdat we de 1e keer niet thuis waren en heeft het al met al meer dan een week geduurd voordat de beamer er was. En dat voor een beamer die op voorraad was. Na aantal keer bellen goed opgelost en vriendelijk te woord gestaan, maar beter was het om gewoon na te komen wat er op de website staat (desnoods met 1 dag vertraging, niet met een week).
Het spijt me om te horen dat je een minder positieve ervaring had met de levertijd van je beamerbestelling, ondanks het vriendelijke en behulpzame telefoongesprek vooraf. Het is begrijpelijk dat langere wachttijden dan verwacht voor ongemak kunnen zorgen, vooral als het product op voorraad was. Het is wel goed om te horen dat na enkele telefoontjes de situatie werd opgelost en dat je vriendelijk te woord werd gestaan. Het naleven van de aangegeven levertijden is inderdaad ontzettend belangrijk. Wij zullen blijven strijden om de situatie in de toekomst te verbeteren, en dat toekomstige bestellingen soepeler en volgens de aangegeven tijdslijnen worden afgehandeld. Dank je wel voor het delen van jouw feedback. Het zal bijdragen aan de verbetering van de service van ons bedrijf.
Idem
Bedankt Nico!
ik zocht een afstandsbediening voor een ouder model signage monitor en daar konden ze mij gelukkig aan helpen.
Ook voor oude onderdelen kun je bij ons terecht. We proberen je altijd te helpen om je AV-apparatuur weer perfect te laten functioneren. Fijn dat we je konden assisteren.
Mooi cijfer Bram, bedankt! Veel plezier met de Epson plafondbeugel.
Na slechte ervaringen met onze vorige beamer en de vorige winkel die het probleem niet wilde afhandelen, zijn we bij Beamerexpert terechtgekomen. Ik kan alleen maar zeggen: top! De beamer die we uiteindelijk na lang uitzoeken, vergelijken en twijfelen hebben gekocht, is een prima product. De bestelling en bezorging thuis ging vlekkeloos. Heel fijn!
Wat fijn om te horen dat jullie na eerdere teleurstellende ervaringen bij een andere winkel bij Beamerexpert terecht zijn gekomen en een positieve ervaring hebben gehad! Het is altijd frustrerend wanneer een product niet aan de verwachtingen voldoet en de klantenservice niet meewerkt. Het is goed om te weten dat jullie uiteindelijk een beamer hebben gevonden die aan jullie wensen voldoet na zorgvuldig onderzoek. Een vlekkeloze bestelling en thuisbezorging zijn zeker pluspunten en dragen bij aan een prettige winkelervaring. Geniet van jullie nieuwe Optoma beamer en hopelijk kan Beamerexpert jullie in de toekomst weer eens van dienst zijn!
Prima! Enige informatie over instellingen (kleur etc) had veel tijd gescheeld. Top opgelost met audio.
Bedankt Theodor. Jammer om te horen dat er weinig informatie over de instellingen waren. Ik neem aan de je het dan over de aangekochte beamer hebt. Er zit altijd netjes een handleiding bij de beamer en deze staan ook online. Wij geven niet standaard deze informatie mee. Natuurlijk helpen wij wel wanneer je erom vraagt en hulp nodig hebt. De volgende keer pakken we dit samen anders en beter aan. Veel plezier met de mooie spullen!
Klasse Claude!
Vakkundig geholpen Denken mee Erg kundig
Bedankt voor de mooie beoordeling Lisete!
super fijne en mooie beamer. flink formaat. dus juiste ophangbeugel was/is nog even zoeken. luxe probleem. erg prettig, geduldig en goed geholpen door de mensen van Beamer Expert. telefonisch goed bereikbaar. ga zo door!
Erg fijn om te horen Siem en bedankt voor je mooie review. Veel plezier met de beamer in de Sociëteit!
Na een bestelling kreeg ik het volgende antwoord: "Helaas is deze projector niet op voorraad. De verwachte levertijd ligt nu op zes weken ongeveer". Op de website blijft de beamer gewoon op voorraad. ik heb het 2 keer meegemaakt. Snelle reactie via e-mail, maar de informatie op de website klopt niet, jammer.
De beamer die we hadden gehuurd was heel goed en precies naar wens. Ze kwamen zelfs helpen installeren, zeker een aanrader!
Goede prijs, snell
Wanneer kunnen wij aangekochte beamer ontvangen Wanneer wordt het geleverd
Snel en prettig communicatie. Vriendelijk en behılpzaam personeel
Bedankt voor de positieve review Emine. Veel plezier met het mooi SMART Board.
Heb nog steeds niet het beloofde ontvangen. Verkeerd ingelicht. Met alle gevolgen van die.
bestelling is vlot verlopen
Originele beoordeling
Levering was niet volgens afspraak en vraag hierover werd niet beantwoord.
Na het aankopen van de beamer had ik nog een vraag over de factuur en daarbij ben ik goed en snel geholpen.
Zo horen wij het graag Niek. Bedankt en veel plezier met je mooie Optoma beamer!
Mooi om zoen hoe expertise in tijden van e-commerce nog steeds een verschil kan maken. Wat Coolblue niet kon, deed Beamerexpert wel. Aanrader!
En dat is nou exact de reden waarom een beamer bij de expert koopt. Wij hebben gewoon meer kennis van de producten. Maar ook wij proberen elke dag een beetje beter te worden ;).
Met BE (=BeamerExpert) heb ik recent weer goede ervaringen opgedaan. Klantvriendelijk en behulpzaam bij het kiezen van de juiste beamer. BE is er op gericht de zaken voor de klant goed te regelen. De website is instructief, bevat veel goede informatie om recente ontwikkelingen te kunnen volgens. Het zou fijn zijn als het BE zou lukken met het verzendbedrijf Post.NL hardere afspraken te maken over garanties over bezorgtijden. Met hardere bezorg toezeggingen van Post-NL zou BE met een gerust hart ook vrijdags nog een beamer kunnen verhuren voor het daaropvolgende week-end.
Originele beoordeling
Met BE (=BeamerExpert) had ik in het verleden goede ervaringen. Maar BE werkt samen met verzendbedrijf Post.NL zonder daarmee harde afspraken over levertijden te zijn overeengekomen. Op vrijdag 19 mei sluit BE met ons een huurcontract met levertijd de volgende dag (zaterdag) door Post. NL. Maar de volgende dag blijkt Post.NL niet te leveren, maar de maandag daarop, dwz niet 1 maar 3 dagen later. Toen wij dat zaterdag ontdekten bleek BE telefonisch niet bereikbaar te zijn - geen bericht op antw. app dat BE gesloten was - dus ben ik na mijn werk vanuit Amsterdam naar Haarlem gegaan maar vond daar een gesloten deur. BE heeft dus de telefoon niet op orde en heeft geen harde afspraken met Post.NL over levergaranties. Hoewel Post.NL een slechte reputatie heeft, sluit BE toch verhuurcontracten af met klanten over levering beamer voor de volgende dag. Dat zo'n huurcontract uiterst risicovol is, vermeldt BE niet in de factuur ook niet dat de risico's voor rekening van de klant zijn. Zou u dat wel vermelden en gaat de klant desondanks het contract aan, dan doet ie dat willens en wetens. Maar nu sluit BE onbetrouwbare verhuurcontracten af. Daarmee beschadigt zij haar eigen reputatie en brengt klanten in de problemen. Vanwege genoemde onzorgvuldigheid zijn wij van mening dat wij het recht hebben op terugstorting op onze bankrekening van het betaalde huurbedrag Factuurnr 1032037 €88,95
Heb een heel prettig gesprek gehad met de medewerker Jip. Kwam over als zeer ervaren en het advies klopte goed bij onze organisatie. De afhandeling verliep heel goed en snel.
Namens Jip heel erg bedankt Bas!
Na het zoveelste beamer probleem tijdens een toolboxmeeting kreeg ik toestemming van de directie om een nieuwe beamer aan te schaffen. Bij bij Beamerexpert vond ik de perfecte beamer voor de beste prijs. Ook werd ik prima geholpen door de sales afdeling.