Goede service en redelijke prijzen
De soepkommen waren extreem goed ingepakt, geen gevaar voor schade. Vrijdag besteld, dinsdag geleverd, ben er zeer blij mee.
Alles liep zeer voorspoedig en geweldig ingepakt! Top dank
Snelle en goede bezorging, de persoonlijke noot met handgeschreven briefje was erg leuk. Leuke winkel ook met mooie kookspullen in Roosendaal. Tot volgende keer.
Van begin tot eind heel goed verzorgd en super snel. Het geschreven kaartje erbij is ook leuk . Dit laatste geeft je het ouderwetse gevoel dat je een klant bent, kom zeker terug Heel tevreden en zeker ook met mijn Magimix
Mijn nieuwe Creuset waterfles was gevallen en de dop daardoor helemaal ingedeukt. Als ik nog een fles zou kopen, kreeg ik er een losse nieuwe dop bij. Wat een fantastisch aanbod! Natuurlijk meteen nog zo'n prachtige fles gekocht. Bedankt!
Tijdens het eerste telefonisch contact met een zeer vriendelijke en behulpzame dame de bestelling direct via de website ingediend. Een extra bijpassend aanvullend reserve onderdeel bleek op dat moment niet op voorraad; direct werd aangeboden dat ik op de hoogte gebracht zou worden zodra het onderdeel weer verkrijgbaar zou zijn. Deze afspraak is ook keurig netjes nagekomen, waarop ik ook dit via de website heb besteld. Leveringen waren snel en goed verpakt afgeleverd.
Aankoop en levering gingen zoals beloofd. Zelfs nog een leuk kaartje in de doos.
Kwaliteit en kwantiteit met zeer goede service
Goed materiaal ziet er prachtig uit
Pakketje kwam heel snel met een lief persoonlijk geschreven kaartje erbij
Snelle en keurige levering. Handgeschreven kaartje erbij maakt het “persoonlijk”.
Goede prijs, snelle levering en goede communicatie!
Prettige communicatie, wordt goed op de hoogte gehouden, van het proces vanaf koop tot bezorgen. Het cadeau was prachtig ingepakt met een persoonlijk geschreven kaartje,
Prima webshop, snelle levering en duidelijke communicatie.
De éne dag besteld en de andere dag besteld met een vriendelijke kaartje er bij!
Mooie, solide bakvorm met uitstekende anti-aanbaklaag. Bakt heel fijn en de cannelés lossen perfect.
Uitstekende klantgerichtheid en heel attent. Ook de adviezen zijn uitstekend.
Het was een verjaardagscadeau Voor mijn vader. Mooi verpakt in cadeaupapier en geleverd aan huis
Ik bestelde een pompoen ovenschaaltje van Le Creuset en vond verzenden best spannend. De reviews zagen er veel belovend uit en dus bestelde ik hem. Hij was super snel in huis zoals beloofd en het was mega goed verpakt. De persoonlijke boodschap maakte het helemaal af! Ik ga hier zeker vaker wat bestellen!
Prima webshop
Onderdeel van mijn Magimix kwijtgeworden en deze kunnen verkrijgen bij Surprise kookgerei! Dus, hele blije klant!
Verkeerde pan opgestuurd gekregen volgende dag meteen verholpen.
Servies besteld wat snel en keurig verpakt is geleverd! Voor herhaling vatbaar