Schitterende pannenset tegen concurrerend scherpe prijs besteld. Volgende ochtend geleverd. Als consument sta je dan toch te kijken en ben je zeer tevreden. En tevreden dat ben ik, zowel met de bestelling als de snelheid van handelen. Dank.
Beste Maria, veel plezier met je mooie pannen
Makelijk bestellen en snelle levering. Bij de bestelling zat een klein persoonlijk berichtje. Heel leuk!
Alles zeer goed geregeld, ook bij retour betaling snel
Niet alleen het beste keukengerei, maar ook de beste service EN de laagste prijzen!
Fantastisch geholpen. Direct antwoord op mails.
Al meerdere pannen besteld en bij niet kunnen beslissen en vragen over het product gebeld, prima telefonisch bereikbaar en fantastisch advies. Alles heel goed verpakt verzonden en een scherpe prijs. In een woord super!
Website duidelijk, makkelijk besteld, goed verpakt en heel snel geleverd. Daar was ikbheel blij mee. En bij het openen nog een handgeschreven bedankje! Top!
Snelle levering Ben erg tevreden over mijn aankoop
Leuk persoonlijk contact, mooie spullen en zorgzaam verpact. De vlotte verzending was ook fijn met Tr. en Tr. Tot 'n volgende keer, dank u wel en tot ziens.
Ik had een blender van Magimax besteld. Daags erop werd deze al geleverd. Dus keurig op tijd met een scherpe prijs die ik elders nergens zo kon vinden. Met ook nog een gratis citruspers en een vriendelijk kaartje erbij. Dus voor mij is dit echt een 10 waard.
Snelle levering zoals beloofd
Wij vinden koffie erg lekker en goed van prijs
Prima ervaring
helemaal tevreden! Dank
Goed product, snelle service
Mooi assortiment, zeker als het gaat om reserve onderdelen. En snel geleverd.
Fijne winkel, Dirk en Ila geven goed advies. Met vragen kun je altijd terecht. En je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling. Kortom een fijne winkel, ik koop er graag mijn spullen
Ik ben van TopRooster.nl, maar hier weten ze ook wat 'Top' betekent. Bedankt voor de topservice! Martijn.
Super goed gedaan Snel en betrouwbaar
bijzonder behulpzaam, empathisch, professioneel, nodigt uit om meer zaken te doen!
handige en kwaliteitsproducten voor in de keuken. Bestel er al enkele jaren.
Groot assortiment, hoogwaardige producten. Maar nog belangrijker: hier word je goed beraden.
Mooi en goed vaccumeer apparaat
Wat ik zeg,snel en netjes